Jump to content

Moto Zajednica

Qingqi SuperMoto 125

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 251 postova

Prodajem Qingqi SuperMoto 125, star 5 meseci, presao 5000 km, uradjen servis (zamena ulja,filtera i svecice), nova zadnja guma Metzeler Lasertec. Alarm,daljinsko paljenje...

cena: 1100 eura

064/ 488-64-10

1-1.jpg

qingqi.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova
  • Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg

e to ti ye problem u nas, kad nam neko ponudi cifru u startu prodaje mi se prenemazemo ,smatramo uvredljivom a posle sto muka sa prodajom dodjemo na isto mjbg ja prvog kupca sa lovom nikad ne odbijam!!! kakva su vremena svega ima smo kesha nema,,, srecno sa prodajom decak i znaj sve sto je danas dve banke sutra banku manje vredi !! ;D

• Svrati ponekad, 109 postova

Nista licno,al nov novcijat sa garancijom,i motorom od 200 kubika kosta 1490E...  :-\ :-\ :-\ :-\

a to koliko si izgubio....  :'( :'(  ti je sastavni deo svake trgovine...

Pa nesto od bar 400 kubika,mozda bandit,mozda opet neki SM.

Nista licno,al nov novcijat sa garancijom,i motorom od 200 kubika kosta 1490E...   :-\ :-\ :-\ :-\

a to koliko si izgubio....  :'( :'(   ti je sastavni deo svake trgovine...

Nista licno,moj nov kosta 1680 eura,+registracija+metzeler gume+alarm = skoro 2000 eura.

• Svrati ponekad, 109 postova

Pa nesto od bar 400 kubika,mozda bandit,mozda opet neki SM.

Nista licno,al nov novcijat sa garancijom,i motorom od 200 kubika kosta 1490E...   :-\ :-\ :-\ :-\

a to koliko si izgubio....  :'( :'(   ti je sastavni deo svake trgovine...

Nista licno,moj nov kosta 1680 eura,+registracija+metzeler gume+alarm = skoro 2000 eura.

Auuu batice al ga ti pretera... Nov kao tvoj je 1375E nemoj da se ljutis,al ko gubi(900E) ima prava da se ljuti i to sa debelim razlogom..

A i to sto si ti ulozio u njega ti je stvar amortizacije registracija,gume itd,to bas i nemozes da racunas...

http://www.qingqi.co.rs/sr/qingqi_qm125gy-b.html

Imam veoma losa  iskustva sa polovnim kinezima,u smislu dalje prodaje i znam da to nije lak posao...

NOv kao moj je bio 1680 prosle godine. To sto je sad pala cena to je druga stvar. Ajde registraciju da ne racunam,ali gume mogu i treba da racunam jer su one njihove rodjene da izgines.

Gledam moto berzu ovih dana,druze,ako meni tamo neki lik trazi 1100 eura za keeway matrix 50 kubika,koji toliko kosta nov,mislim da je moja cena vise nego korektna. Pomirio sam se sa gubitkom,idemo dalje.

• U prolazu, 25 postova

pravo da ti kazem nisam ni razmisljao da ga prodajem ali sam se nesto ubacio da uzimam neki kros a nemam para pa rekoh ako ima nekih trampi moglo bi da dodje u obzir.ja inace i neznam kako ide taj tvoj motor,model,dali je lenj ili zadovoljavajuc za svoj izgled...fino izgleda,video sam ovde u nisu nove u radnji i zasvidjao mi se ali neznam koliki je "kinez".

Pa pazi,ja licno mislim da je ovaj motor najmanje " kinez " od svih "  kineza" . Dosta je kvalitetan,dobro ide. Uostalom,uvek mozes da probas.

koliko sam pratio moto-berzu,takvi kao tvoj se krecu od 700-800 eura u top stanju

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja