Funduk 29 Napisano Octobar 6, 2008 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Teska srca pisem ove redove ali sta cu kad se mora. . . Doslo vreme da prodam Yamahu! Yamaha je 2004 godiste,mislim da ima 50 konja.Agregat redovno odrzavan preko,placena carina i PDV. Zadnje gume trebaju da se menjaju,lanac i lancanici odlicni! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Octobar 6, 2008 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZMIGA 18 Napisano Octobar 7, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: sabac Motocikl: suzuki gsx 650 f Prijavi odgovor kao problematičan Cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Octobar 7, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Cena? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Octobar 7, 2008 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Cena je 5200 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 7, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zajebana masina :o postavi neke od onih klipova da vide ljudi kako se vozi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Octobar 7, 2008 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Blagi pozeraj Ufff-a na mojoj ljubimici Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Octobar 8, 2008 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan E ovako. . .NOVA PONUDA! Posto je doslo vreme da se menjaju ,ja sam nove gume nabavio i sa 4 NOVE gume dajem yamahu za 5000 eura! Mislim da je to skroz ok posto gume kostaju podosta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Octobar 11, 2008 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Idalje aktuelno ! Dolazi u obzir i neka zamena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Octobar 15, 2008 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno !!! Moze zamena za auto stranca + doplata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...