Milance1208 0 Napisano Maj 31, 2021 U prolazu, 6 postova Lokacija: Niš Motocikl: Sprint exactly Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imam problem sa sprint exactly 2t. Kada ga palim hladan jedva upali, upali i radi nekoliko sekundi pa se ugasi i kao da se guši i kada dodam gas uguši se, posle pali bez problema. Menjao sam vakuum pumpu pre neki dan, i od tada se to dešava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11234 Napisano Maj 31, 2021 Ne silazi, 2262 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan A saugh? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijell. 1 Napisano Maj 31, 2021 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imam problem sa sprint exactly 2t. Kada ga palim hladan jedva upali, upali i radi nekoliko sekundi pa se ugasi i kao da se guši i kada dodam gas uguši se, posle pali bez problema. Menjao sam vakuum pumpu pre neki dan, i od tada se to dešava.Provjeri saugh,desavalo mi je se to na piaggio zipu 50cc.Problem sam resio tako sto sam odvezao majstoru i rekao je da mora da se podesi smjesa i ler gas pravilno...I da se stavi nova svjecica i saugh da se popusti skroz jer zna da gusi ponekad...100jada ima a najvjerovatnije je ovo sto sam naveo LPПослато са SM-J600FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2775 Napisano Jun 1, 2021 Ne silazi, 4876 postova Prijavi odgovor kao problematičan Можда сам једно 100 пута писао да је хладан скутер аутоматски са укљученим саухом, кад га упалиш и кад термоелеменат у њему почне да се греје због струје која му долази, исти полако затвара саух и агрегат смањи обртаје. По оно што си писао "кугла каже" да му стартно не долази довољно горива и зато гуши и једва спаја.И дај објасни зашто си то мењао.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 107 Napisano Jun 2, 2021 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam taj sprint exatcly.Taj nikad nije palio prvo palenje.Namestalo ga je par majstora u Ns,slaba vajda.Nikad nisi siguran kad ce upaliti i da li ceSad mi stoji u garazi vec dve tri godine nemam zelju da ga popravljam.Послато са SM-A750FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2775 Napisano Jun 2, 2021 Ne silazi, 4876 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако су мајстори за гибаницу онда тешко иде, али ако су за моторцикле требало би "мижечим кораком"Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 107 Napisano Jun 2, 2021 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Ipak su za motocikle.Poznatiji u Ns za tu vrstu motora.Menjalo se tu svasta nesto i sauh i karburator i pojma nemam sta jos al nikad nije radio normalno.A kad upali posle x verglanja dimna zavesa bude okolo.Послато са SM-A750FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2775 Napisano Jun 2, 2021 Ne silazi, 4876 postova Prijavi odgovor kao problematičan По овом исказу "кугла каже", да се агрегат налива бензина док је у мировању. Тако да кад упали(једва) прави димну завесу док сагори накупљени бензин у картер. Рецимо ево једно старовремско решење, рупица на картеру, навој и кратак шрафчич са бакарном подлошком. После дужег стајања само издренираш и палиш, мада дефинитивно све је решљива ствар и није ми јасно какви су то "зидари" који не могу да среде твоје моторче. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...