Predator016 1147 Napisano Maj 31, 2021 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem komplet električne ručne-parkirne kočnice za Renault Megane, Scenic, Grand Scenic i verovatno još neke modele, godišta posle 2010. Ja je kupio za mog Megana, ali se ispostavilo da je kvar bio u senzoru položaja menjača,a ne sklop kočnice. JBg pogrešna dijagnoza majstora. Platio sam komplet 200e, ugradio, video da nije u tome problem, i odmah skinuo. Izgledaju kao kočiona klešta, po jedna za levi i desni točak. Plug"n"play varijanta, samo se postave na mesto i poveže konektor. Ispravna i funkcionalna. KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! Naravno, popust za kolege se podrazumeva. Ako nekome trebaju slike, nije problem da postavim. Cena za forum 120e za obe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano Jun 1, 2021 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini za mali off kolega. Ja bih najpre kupljeni deo ponudio tom majstoru i to po nabavnoj ceni. Trošak vremena i benzina utrošenog za kupovinu dela bih mu ipak oprostio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1366 Napisano Jun 1, 2021 (promenjeno) Vinyl rider, 829 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, floyd said: Izvini za mali off kolega. Ja bih najpre kupljeni deo ponudio tom majstoru i to po nabavnoj ceni. Trošak vremena i benzina utrošenog za kupovinu dela bih mu ipak oprostio. I naravno - kad bi kupio nov deo , uvek bi nov ostavio No - tvoje lotre tvoj tavan Promenio Jun 1, 2021 član Grnca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...