Jump to content

Moto Zajednica

Nove klase 750ccm i SuperMoto kod nas !!!

Recommended Posts

• U prolazu, 41 postova

50e za par krugova je malo bezobrazna cena.

za nase uslove jeste...a u drugu ruku i nije,gde mozes da se izivis za te pare?prosle godine smo vozili 4x30min,to je bilo vec na granici izdrzljivosti,za nas pocetnike!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 788 postova

za nase uslove jeste...a u drugu ruku i nije,gde mozes da se izivis za te pare?prosle godine smo vozili 4x30min,to je bilo vec na granici izdrzljivosti,za nas pocetnike!

Kao sto si i rekao za nese uslove je puno, jako puno, druga je stvar sto u Srbiji ne postoji profi staza pa onda daj sta das, mogu da rokaju cenu koliku hoce, a nesto sasvim trece je sto dobijes 2h voznje od kojih bi (ja bar) plafon uspeo da iskoristim sat, u tom slucaju ja bih i da platim upola cene i vozim onoliko koliko mogu, fizicki i psihicki. Ali to organoizatoru naravno da nikako ne odgovara...

• Zainteresovan, 647 postova
  • Motocikl: ZXR 750 R

Na Grobniku sat vremena 45,- evra....jeste da je prava staza ali treba i otici do tamo  ;D

Inace taj slobodan trening su prosle godine po prvi put pravili kod nas (i otisli su preko 1000,- evra u minus) da mogu ljudi da se izvozaju i oprobaju.Treba platiti vojsci za stazu,sudije,obezbedjenje itd. da ne nabrajam dalje.Mislim da dosta nas moze da izdvoji tih 50 evra jednom u godinu dana...malo se smanji voznja po lokalu i za 3 meseca ostane 50 evra vise u dzepu  ;D ;D

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Pa dobro, hoce li uopste i biti prilike da potrosimo tih 50e kod nas ove godine?  :D

• Zainteresovan, 647 postova
  • Motocikl: ZXR 750 R

Pa dobro, hoce li uopste i biti prilike da potrosimo tih 50e kod nas ove godine?  :D

Pitao sam receno mi je da ce biti...sad videcemo kao sto sam rekao prosle godine su otisli u minus a ti si jedini sa foruma koji je zainteresovan  ;D ;D...sem nas naravno :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja