Cika Kure 177 Napisano Jun 16, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Sanjaj da si dobio sedmicu na lotou... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Jun 16, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze jos neki Martin... I jedan malecki video... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Avgust 29, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=VK-yrejkWtA ovo je snimak iz belgije spa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanF 0 Napisano Januar 31, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Sta se desava ,ima li CBX pa makar i pro linka u ex Yugi , da ne idemo u Nemacku pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Februar 13, 2012 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Evo moj doprinos za ljubitelje CBXa, slika ortakovog motora! Tip se zove Maxa, drzhi jedini tattoo studio u Staroj Pazovi i blizu je centra pa ako prolazite chisto da znate gde mozhete popiti bajkersku kaficu! ;D Siguran sam da sam ovu Hondu video u Velikom Gradistu 2005-te na keju pored nekog kafica,prepoznajem je po toj foliji koja je na motoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Februar 13, 2012 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Sta se desava ,ima li CBX pa makar i pro linka u ex Yugi , da ne idemo u Nemacku pozdrav Moj jako dobar drugar Tomo ima 4 komada....njegova. I stručnjak je za opravku ili reparaciju CBX, pogotovu kod karburatora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...