ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 28, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan CAO LJUDI, GDE MOGU DA UGRADIM ILI KUPIM SPORTSKI AUSPUH U BEOGRADU I OKOLINI ZA YAMAHU XT125X 2007???? POZZZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atis 0 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa pogledaj sta mi nudimo pa ako ti se svidi bice nam zadovoljstvo da ti pomognemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Februar 16, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan E pa da.Evo danas smo se culi...Samo se plasim da mi se sve to ne uklopi kako treba, jel bi mogao onda da vam ja posaljem moj auspuh pa na uzor njega da se sredi novi....? Ne znam da li bi se i onaj drzac gore uklopio isto ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Februar 16, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Roberte, po adresi vidim da ste to Vi. Moja preporuka za Roberta, auspusi su odlicne izrade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Februar 16, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan A da li vi pravite i za 2T 125-ice auspuhe? Konkretno za Hondu NSR 125... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atis 0 Napisano Februar 19, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se sto nisam odmah odgovorio... Da moguce je da nam posaljete auspuh i da se prema njemu odradi novi...na taj nacin bi i po spoljnim dimenzijama i po unutrasnjim auspuh bio i dentican Vasem. Mozemo da uradimo bilo koji auspuh za motor samo se obratite u proizvodnju na 024853830. Hvala na preporukama... Veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ... ili da top radite sami i ustedite ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan ... ili da top radite sami i ustedite ... Kao neki? hehehehe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...