Makica 10 Napisano Januar 14, 2011 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan A da li neko zna gde su moji prisivci zavrsili!?!!! Ček da vidimo ... Kod tebe!??!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 15, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan :zdravo: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 15, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan A da li neko zna gde su moji prisivci zavrsili!?!!! Ček da vidimo ... Kod tebe!??!!! Nisu kod mene. @Vuja i ostali Predlog: Nalepnice se verovatno rade sito štampom. Da se razmisli o tome da se rade na providnoj foliji, u izvedbi sa belom i crnom bojom. Mislim da bi lepše čučalo na motorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 15, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Takve su bile prošle godine, na transparentnoj foliji i jednobojne, crne ili bele. Ili možda srebrne? U svakom slučaju folija je odlična, stoji. Ova kombinacija se pokazala dobro jer su nam motori u raznim bojama pa za svakog ima ponešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 15, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 15, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Extraaa!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 15, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan :zdravo: Cinimi se da je malo ukrivo...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Januar 15, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan :zdravo: Cinimi se da je malo ukrivo...... A ti ga ispravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 15, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ... A ti ga ispravi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ja skinuo Floyd-ovu sa ovih strana ako je ona kriva kriva je i ova... Ruku na srce, ja nesto ne vidim da je kriva :stabre: ...jedino ono www.bjbikers.com mora da se jos zakrivi da bi pratilo liniju kruga! Ipak, je ovo samo predlog...je l' te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 15, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan ...jedino ono www.bjbikers.com mora da se jos zakrivi da bi pratilo liniju kruga! I ono SRBIJA, čisto da bi sve pratilo krug. BTW, zezao bih se ja rado s tim, da mi računar nije preslab za Corel. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule 19 Napisano Januar 16, 2011 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Javljam se sa Vuletovog naloga, kod Vuleta sam, pijuckamo krš od rakijice i petljamo po tekućim poslovima(Vuja). Grafički dizajn nije problem, imamo na raspolaganju bukvalno sve a Picasoo je prošli put presekao stvar i okončao mučne dogovore o različitim željama. Nije ni vremena bilo mnogo i dobili smo dobru stvar. na raspolaganju nam stoje softverski paketi, ilustracija, ma šta nam padne na pamet... No, od silnih mogućnosti dogovori opet mogu da se otegnu u nedogled i zbog toga je početna inicijativa bila sasvim Ok, bez preterane filozofije. Ima korela, Fotošopa, Kvarka, Ilustratora, Indizajna, dizajnera, prelamača... Ali čemu, dobro je, uradio je čovek šta treba. Ako treba nešto drugo može i to ali ipak mislim da ne treba da komplikujemo. Po nekim pravilima Dizajna u rešenju treba da je što manje fontova ali je i to rešivo za pola sekunde. Sve može, ima vremena ali se ne bih suviše trošio na stvari koje nisu prioritetne jer još uvek nemamo prasad a brinemo oko slova. Ajmo ljudi ukratko pa da se i ovo završi. Na kraju krajeva, nije fora da je urađeno najbolje na svetu nego da ga je radio Picasoo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 16, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nadam da je vecina shvatila moj komentar kao saljiv. Zato pored njega stoji "smajli". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 16, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ljudi nema problema nikakvih... Uradicu sutra na poslu (tamo mi je ostao orig.fajl)da ispravim gornji u dionji luk i to je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 17, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: extra je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 17, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Odlican!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAZZOR 4 Napisano Januar 19, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan Nije da se trpam al htio bi zamolit starog lisca da uzme meni 2 xl majice. pa cu njemu dati lovu. Svejedno moram kod njega poono sto sam davno narucio. nadam se da se ne ljuti sto ne stignem nikako do ns. kad odem ima duplu cugu svakako. Htio bi i ja nositi bjb mz majicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 19, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nova sezona, mozda bi bilo dobro da se pokrene akcija u vezi pomenutih majci pa da vidimo kome bi sve trebalo ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 19, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan ...htio bi zamolit starog lisca da uzme meni 2 xl majice Možeš da ga moliš koliko hoćeš, majce su kod mene. Htio bi i ja nositi bjb mz majicu Hteo bih i ja prišivku ali sam izvisio. Mihac je dobio dve, i Kluba i Starih Kotača a ja sam dobio ono što i mlada prvu bračnu noć. Mislio sam (nadao se, uzdao se u prijatelje) setiće se neko mene, ostaviće mi... kad odem ima duplu cugu svakako. Ima i ti da ispratiš tu cugu. Dosta je zajebavanja, nema priče na prazno, da se ne zezamo sa ozbilijnim stvarima. P.S. Dve poslednje XL ostavljene za tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 19, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nova sezona, mozda bi bilo dobro da se pokrene akcija u vezi pomenutih majci pa da vidimo kome bi sve trebalo ???? Starih majci više nema, nešto je otišlo nama dok smo ostatak razdelili. Što se novih majci tiče jedino mi je poznat dizajn. Ovo su elementi koji nedostaju: 1. Spisak zainteresovanih 2. Pouzdana štamparija sa prihvatiljivim cenama 3. Blagajnik i distributer odštampanih proizvoda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Januar 19, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Za mene dve XXL ako cemo da pocnemo da pravimo spisak za novu sezonu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 20, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Vujo, a koji je dizajn? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAZZOR 4 Napisano Januar 21, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Dve poslednje XL ostavljene za tebe. To vujo legendo. Razmisljam da opet dodjem na vas mz susret. bilo je odlicno. samo ove godine ce mi bit daleko. a to me jedino odbija. Nisu mi problem kilometri nego strana drzava, ako se polupam ili ako vrisne nesto onda se mogu propucat odma. Al iskombinirat cemo nesto. (Svi znaju kako ja i miha vozimo. tako da, jako je rizicno ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 21, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ma svi smo tu da pomognemo, ako nesto pokvari odma do najblize radjne kupimo i popravimo... kao slovencima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...