udreznje.avioni91 0 Napisano April 18, 2021 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam husqvarnu sm 125 supermoto 2007 godiste i na velikim obrtajima ima blokada dali neko zna gdje je i kako se skida.... Hvala unaprijed Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1014 Napisano April 18, 2021 Drug član, 996 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Gde ces vise od toga, koliko se ja secam moj drug je imao tu husquarnu i bas to godiste i ono je islo odlicno za 125 kubika, pogotovu kad otvori ventil. Nije bezveze proizvodjac stavio tu blokadu, ako je ima ona je na dosta visokim obrtajima. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
udreznje.avioni91 0 Napisano April 18, 2021 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde ces vise od toga, koliko se ja secam moj drug je imao tu husquarnu i bas to godiste i ono je islo odlicno za 125 kubika, pogotovu kad otvori ventil. Nije bezveze proizvodjac stavio tu blokadu, ako je ima ona je na dosta visokim obrtajima. Poslato sa JSN-L21 pomoću TapatokaMogu poslat snimak da vidis kako se ponasa na nižim obrtajima sve je ok al na većim pocem kao snagu gubitPoslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1014 Napisano April 18, 2021 Drug član, 996 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan A tebi onda nesto nije uredu onda. Te masine bi trebalo da se vrte mnogo brzo. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
udreznje.avioni91 0 Napisano April 18, 2021 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan A tebi onda nesto nije uredu onda. Te masine bi trebalo da se vrte mnogo brzo. Poslato sa JSN-L21 pomoću TapatokaNe ne to se dešava otprilike na dosta većim obrtajima ide on fino i sve i ima snage bruku ali u velikom brdu treba mi malo više gasa on kao počne da zatrokiraPoslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nspei 18 Napisano April 19, 2021 U prolazu, 60 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Proveri prvo kakav ti je filter vazduha, da li negde vuce fals vazduh, kako je karburator podesen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...