Toni Mijalkov 0 Napisano April 18, 2021 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan . Dali neko zna gde mogu da nabavim crachbar za yamaha virago xv 750 1995 . Može polovni ili nov samo da je hromirani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 272 Napisano April 19, 2021 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Iskusnije kolege ce da me isprave ako gresim ali koliko ja znam imas par opcija 1 - da pratis oglase dok ti ne dosadi jer je to ko da igras loto 2 - @seba , kolega sa foruma koji je i meni izvrsno napravio nosace bisaga ( Koliko sam procitao po forumu bilo je price da moze da napravi bez plastificiranja pa da negde hromiras o svom trosku ) 3 - Firma koju ovde isto hvale prohrommetaldizajn.rs , covek koji ce da ti isto napravi po meri 4 - Louis ima na stanju za tvoj motor pa da porucis preko njih (Hepco&Becker) 5 - Eltec , firma iz Beograda uvozi Hepco&Becker , kod njih mozes da porucis , malo sacekas i eto ga sraf na sraf na tvoj motor Nadam se da sam ti pomogao Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toni Mijalkov 0 Napisano April 19, 2021 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala jesi pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...