GVOZDENA 3 0 Napisano Septembar 25, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan Počivaj u miru.... Ovu sliku mi je nedavno poslao dok smo čatovali.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Septembar 25, 2008 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Počivaj u miru. Iskreno saučešće porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam licno poznavao Denisa, al citajuci mnogobrojne postove prijatelja vidim da je bio covek koga su svi voleli i obozavali.... :'( Saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 25, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Nemam vise komentara ,niko vise nije siguran na dva tocka kada jedan iskusni bajker ovako nastrada reci su suvisne neka mu je laka crna zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Septembar 25, 2008 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tattoozola 0 Napisano Septembar 25, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: modrica rs Prijavi odgovor kao problematičan [8/17/2008 9:40:39 PM] tattoo studio glibari says: da da tako ti je to, ima kod mene u zivotu svega,ljubavi,patnje,bolova,lepote,ruznih stvari,svega ,jebes ga tako mora biti,ali sam u celini opusten i lepo mi je [8/17/2008 9:41:40 PM] tattoo studio glibari says: nacin zivota,ja motor gledam kao deo sebe bez kojeg nemogu,kao pluca nesto iz nasis dopisivanja samo da se vidi o kakvom je ljudini rijec jebote suze same teku, a u picku materinu Prijatelju i brate pocivaj mi u miru voli te tvoj zola i jela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Septembar 25, 2008 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Najiskrenije saucesce porodici i prijateljima.Ne znam sta da kazem,nisam ga licno poznavao ali kada se samo po postovima prijatelja moze zakljuciti da je bio velik covek.... :( Neka su mu siroki putevi nebeski.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Orhideja 0 Napisano Septembar 25, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobri moj, tako sam te zvala, tako cu te zvati, tako ce zauvek i ostati. Susreti sa tobom behu kao u stihu: "Ne, nemoj mi prici... Hocu izdaleka da volim i zelim tvoja oka dva." Ostah zeljna tvojih ociju punih topline, koje cu traziti u nebu predvecerja, u svitanju zore, dok moje bice prozima neka jeza, strepnja da li cu te jos ikada sresti, makar u nekom drugom zivotu... Dobri moj, ti virtuoze na masinici, ostavio si u meni trag, jednu divnu uspomenu i ovaj cvet koji ponosno nosim, negujem i gajim kao i vecno secanje na tebe. Sa ljubavlju tvoja Orhideja ucestvujem u bolu, tuzi i zalosti sa roditeljima, bracom i dragim mu prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rodjo 9 Napisano Septembar 25, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: bijeljina Motocikl: BMW R1100RT,HONDA CB650 SC Prijavi odgovor kao problematičan pocivaj u miru,prijatelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Septembar 25, 2008 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru Denise... zivio sam u Batocini 16 godina i tuda prolazio skoro svaki dan, jos uvijek ne mogu da vjerujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Septembar 25, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru. Iskreno saucesce porodici od svih clanova MC CIVIJA SABAC. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 25, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Najiskrenije saucesce porodici i prijateljima.Ne znam sta da kazem,nisam ga licno poznavao ali kada se samo po postovima prijatelja moze zakljuciti da je bio velik covek.... :( Neka su mu siroki putevi nebeski.... Nemam vise sta da dodam.Tuga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedi 0 Napisano Septembar 25, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Veliki covjek i jos veci drug ma dusa od covjeka...Nedostajece mi njegove kritike,zajebancije,odlasci na konvencije zajedno... Ali ostace da zivi vjecno u sjecanju i mene i moje familije...Nedostajace mi ono Predraze kako me zvao (inace se zovem Igor)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratko 1 Napisano Septembar 25, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: SOMBOR Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K2 Prijavi odgovor kao problematičan tuga.......naj iskrenije saucesce porodici :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Septembar 26, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Septembar 26, 2008 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici. Denise pocivaj u miru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Septembar 26, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Sabac danas,tuga...tisina...I Bog je plakao...Uz zvuke Harlija ispratili smo te medju andjele...Bili su svi koji te vole.Denise,pocivaj u miru,neka ti je laka crna zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljubica 0 Napisano Septembar 26, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti je laka zemlja. Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Septembar 26, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Kada bi čovjek mogao birati kada će otići na onaj svijet, Vjerovatno ne bi izabrao da to bude u mladosti. Kada bi mogao birati kako će otići, Možda bi neki od nas izabrali da to bude na dva točka. Kada bi mogao birati ko će ga na vječni put ispratiti, Sigurno bi izabrao da to budu najdraži i prijatelji. Da je mogao da bira,ko zna šta bi Denis izabrao… Nebo je na nas prosulo svu svoju tugu, Ili je to naša tuga doprla do Neba, Kao u onoj pjesmi: “da Nebo shvati moju bol”… Njegovi Asterix,Dejo,Rale,Buki,Cigo…njegovi “Glibari”…svi mi, Svi smo nemoćno,bez glasa gledali kako odlazi, Uz šapat Harley-a i potmule,nestvarne taktove muzike, Muzike iz izduvnih cijevi…muzike koju je volio… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubica 3 Napisano Septembar 27, 2008 U prolazu, 4 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti je zivot ??? ??? ??? Takodje nisam decka licno poznavala,ali mi je zao njegove porodice,rodbine,prijatelja,bajkera. Iskreno saucesce porodici i prijateljima :'( :'( :'( Pocivaj u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko plecas 0 Napisano Septembar 27, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan Denise brate nemam reci i sa nevericom gledam i osvrcem se sve mislim videcu te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Septembar 28, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Počivaj u miru. Iskreno saučešće porodici i svima koji su ga poznavali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 28, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan neka ti je laka crna zemlja druze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 29, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan POSLEDNJI POZDRAV DENISU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxer 18 Napisano Septembar 29, 2008 U prolazu, 44 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan POCIVAJ U MIRU, BRATE DENISE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...