lukalid 11 Napisano Mart 24, 2021 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Imam 25 godina, vozim 50cc skuter od 15-te godine, 125cc proteklih par godina. Posedujem dozvolu A2 kategorije i zelim da kupim prvi motor sa menjacem. Iskljucivo bih uzeo nov motor. Najvise bih vozio po gradu, a velika mi je zelja da cesto vikendom odem na avanturu po Srbiji, pa i na godisnji van Srbije (sa i bez pilliona). Visok sam 191cm, 80kg, kosarkaska gradja. Ne bih uzimao nista drugo nego Touring motor, i dvoumim se izmedju ova 3 motora. Puno sam istrazivao po internetu, i ova 3 motora mi deluju najbolja za moju kategoriju, uslove i zelje. Molim vas, pisite iskustva, prednosti, mane, preporuke, bilo sta sto mislite da moze da mi pomogne u ovom izboru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 287 Napisano Mart 24, 2021 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Sva tri motora su sjajna. Benelli trk502x je meni ipak favorit sa aspekta izgleda, mada je i hondica lepa. Ja nisam ljubitelj KTM-a, mislim da malo vise kubika i konjica ce dosta da znaci na autoputu.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5563 Napisano Mart 24, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1728 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Za tvoju konstituciju, mozes jedino adekvatno da se smestis na Beneli 502 x, ali opet najbolje da sedes, vidis, probas pa odlucis. Sta god izabrao srecno ti bilo. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3084 Napisano Mart 24, 2021 Drug član, 2288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Beneli ti po konstituciji leži na keca. Ja sam probao CB500X i TRK...visok sam isto 191 i preko 120kg, Beneli je prava mera, naravno nije Honda ali svakako zakaži probu Benelija i svrati do Honde (ne znam da li daju probnu vožnju) pa vidi šta ti više godi po gabaritima a i tu je uloga cene... ima razlike i u tom segmentu. Svakako ćeš se sa bilo kojim slatko navozati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arpads001 2 Napisano Mart 24, 2021 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZZR1400, BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Bez probe nemoj kupovati nov motor. Ovo je odlučujući faktor, obzirom da si već istraživao i oformio svoju percepciju kao kupac. Nažalost u Srbiji retko koji diler će omogućiti probnu vožnju, ali potrebno je to iskustvo da bi odlučio. Na ovu listu dodao bih Hondu NC750X, ako ne planiraš neki "pure adventure". Honde sam vozio i mislim da je NC ubedljivo najbolja opcija.. Podeli i svoje iskustvo i sa prodavcima, baš me interesuje da li se nešto menja u Srbiji.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3084 Napisano Mart 24, 2021 Drug član, 2288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, arpads001 je napisao: Bez probe nemoj kupovati nov motor. Ovo je odlučujući faktor, obzirom da si već istraživao i oformio svoju percepciju kao kupac. Nažalost u Srbiji retko koji diler će omogućiti probnu vožnju, ali potrebno je to iskustvo da bi odlučio. Na ovu listu dodao bih Hondu NC750X, ako ne planiraš neki "pure adventure". Honde sam vozio i mislim da je NC ubedljivo najbolja opcija.. Podeli i svoje iskustvo i sa prodavcima, baš me interesuje da li se nešto menja u Srbiji.. Mislim da mu je 500cc plafon zbog dozvole...a od sva tri navedena jedino Beneli daje probnu vožnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arpads001 2 Napisano Mart 24, 2021 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZZR1400, BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 32 minutes ago, mick said: Mislim da mu je 500cc plafon zbog dozvole...a od sva tri navedena jedino Beneli daje probnu vožnju. Can I ride the Honda NC750X on an A2 licence? WWW.A2MOTORBIKES.CO.UK The Honda NC750X is a 745 cc motorbike. Can you ride the... A2 kategorija - Auto skola Pavlin Novi Beograd, Auto skole u Beogradu WWW.AUTOSKOLAPAVLIN.COM A2 KATEGORIJA vam omogućava da vozite MOTOCIKLE čija snaga nije... NC750XC, se može naručiti sa redukcijom snage.. U svakom slučaju vredi probati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukalid 11 Napisano Jun 23, 2021 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Da se javim, na kraju sam se odlucio za Hondu CB500X, i mogu reci da sam prezadovoljan 7 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2369 Napisano Jun 23, 2021 Andragog, 4935 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, Honda je Honda ipak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogi_5 1 Napisano Jun 23, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno! Da te dugo i bezbedno služi! U istoj sam trilemi, bio, 185 cm visina, 85kg, ali ipak mi je Honda najsigurnija i po svemu najbolja opcija. Naravno, NC nije dolazio u obzir zbog snage i nešto više cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...