Zero_Cool 0 Napisano Jul 10, 2006 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan 13.07.2006. imam polaganje za A kategoriju :shock: pa molim boga da polozim posto sam testove jedva nasao i to pola nije tacno,tako da sam ga nadrljao. Nemogu da verujem da na internetu pored svih gluposti koje on sadrzi nemogu da se nadju testovi,ali ..... Sto mi je blizi taj dan osecam se kao da idem na vesanje a ne na polaganje Ako neko zna gde mogu da nadjem testove na netu molim vas pomozite mi posto za drugo polaganje bogme para nemam. Hvala vam unapred ,pa da i ja sednem jednom na motor a da se neokrecem i gledam gde su cike u plavom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 10, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Obicno to daju u auto-skolama. Barem je to nekada tako bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Jul 10, 2006 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da se plasis jer je to stvarno lagano ali moras da odvojis jedan ceo dan ili dva... dakle pogledaj po auto skolama(tamo gde si uplatio polaganje) da li imaju testove na racunaru..to je jedna grupa od recimo 100 pitanja i ona ti dolaze na polaganju...idi dva tri dana,proradi po jedanput i nema sanse da padnes....najbolje je da procitas tu knjigu za polaganje onako informativno i onda nalegni na te testove.... ovde koliko znam polazes test pa tek za 15 dana voznju a ako padnes jedno tek za mesec dana mozes opet da polazes...ali u Kragujevcu,Kraljevu itd je polaganje testova i voznje istog dana...raspitaj se jos malo pa ako nisi uplatio vec mozes da uplatis tamo,odes busom i sve zavrsis za jedan dan....samo polako i nema greske...srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 10, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Na testu ces imati dve strane. Na prvoj imas situacije u saobracaju i pitanja, a na drugoj imas raskrsnice i saobracajne znake, e tu pazi jer ako pogresis imas najvise negativnih poena. Ima par zbunilica ali samo lagano i nemoj da zuris. Srecno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jul 11, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan 13.07.2006. imam polaganje za A kategoriju :shock: pa molim boga da polozim posto sam testove jedva nasao i to pola nije tacno' date='tako da sam ga nadrljao. Nemogu da verujem da na internetu pored svih gluposti koje on sadrzi nemogu da se nadju testovi,ali ..... Sto mi je blizi taj dan osecam se kao da idem na vesanje a ne na polaganje Ako neko zna gde mogu da nadjem testove na netu molim vas pomozite mi posto za drugo polaganje bogme para nemam. Hvala vam unapred ,pa da i ja sednem jednom na motor a da se neokrecem i gledam gde su cike u plavom [/quote'] Imam ja testove za vožnju. Fajl/program je veliki cca. 37 mb i sam ti kaže da li si taèno odgovorio ili ne. E sad ako zna neko kako i gde da to aploudujem neka kaže. Ovaj fajl bi možda mogao i da bude kao "sticky" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Jul 11, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan 13.07.2006. imam polaganje za A kategoriju :shock: pa molim boga da polozim posto sam testove jedva nasao i to pola nije tacno' date='tako da sam ga nadrljao. Nemogu da verujem da na internetu pored svih gluposti koje on sadrzi nemogu da se nadju testovi,ali ..... Sto mi je blizi taj dan osecam se kao da idem na vesanje a ne na polaganje Ako neko zna gde mogu da nadjem testove na netu molim vas pomozite mi posto za drugo polaganje bogme para nemam. Hvala vam unapred ,pa da i ja sednem jednom na motor a da se neokrecem i gledam gde su cike u plavom [/quote'] Imam ja testove za vožnju. Fajl/program je veliki cca. 37 mb i sam ti kaže da li si taèno odgovorio ili ne. E sad ako zna neko kako i gde da to aploudujem neka kaže. Ovaj fajl bi možda mogao i da bude kao "sticky" vis taj programcic bi i meni doooobro dosao )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 25 Napisano Jul 11, 2006 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja te testove(program), pa ako se ne snadjes do veceras 20-21h, a posto smo vec iz istog mesta :wink: , mogu ti ih dati (onda stizem kuci)... Ostavi mi broj telefona na pp, javljam se cim stignem. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zero_Cool 0 Napisano Jul 11, 2006 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost nisam mogao da ti napisem PM jer nesto nece da funkcionise :shock: kako treba,tako da evo ti na javnom. Robi to bi mi jako dobro doslo,tako da molim te javi se kada budes mogao da mi das,nacicemo se u Penny Lane kada budes ,mogao javi mi. Hvala unapred 062/563-780 Sinisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 25 Napisano Jul 11, 2006 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan OK, video, procitao, javicu se! P.S. Kao da ovo nisam mogao na mob. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Jul 12, 2006 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se nisi snasao imam ja te testove posto sam i ja odnedavno polagao za A pa ako ti treba javi se. Nije opste frka ja sam polagao u Leson tamo ti obicno daje testove da vezbas baram je meni bilo lako.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zero_Cool 0 Napisano Jul 13, 2006 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan E danas je taj dan, :shock: u 10h imam polaganje i nadam se da cu poloziti. Javicu vam kako sam prosao. :moli: Pozz i drzite mi fige :biker: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Jul 14, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan i kako je proslo ...imas li kojki savjet za nekog ko tek treba da polaze??????????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 25 Napisano Jul 14, 2006 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Pa, mislim, stvarno, je li u pitanju dugo veselje ili tuga kad ne pises nista :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 14, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Samo ovo nije mesto na forumu za tu temu, ili DEBELO STE Off........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...