Bokam 51 Napisano Mart 16, 2021 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju DeWalt aku srafilica oznaka 796 ima zavrtanje busenje i cekic opciju s tim da kod zavrtanja ima i blagi cekic uvek posle ove jaca je samo 996 ima 4 led diode u mrklom mraku osvetljava i mozete da radite i ima podesavanje tri opcije svetla kao i dve brzine zavrtanja ili busenja. Masina kao na slikama koristena desetak puta ima tragove da ih nema vodila bi se kao nova. Udarna 787 zavrnula 10 srafova fakticki i stvarno nova ima jednu led lampu, masine su kupovane za sebe iz UK nove sa kutijama i garancijom. Imam kofer punjac i dve baterije od 2ah. Najvise bi voleo u kompletu da prodam. Cena 40000 din. 063/8524305 Bojan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano April 5, 2021 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan 300 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Avgust 24, 2021 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan 250e stoje skupljaju prasinu vise nego sto rade ..... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 24, 2021 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan alat koji stoji je mrtav alat! moze fotografija punjaca? na koju struju radi posto je iz UK? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Avgust 24, 2021 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Sve normalno ima samo adapter sa UK na nasu uticnicu 220v, naravno za koji minut. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Avgust 24, 2021 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Punjac, kutija, uputstvo i garancija od 787 a imam to isto od 796 negde moram da potrazim. Napuni ove male baterije za 20ak min a ja ih punio 2x za godinu dana :(. Udarna ima snagu 170nm a srafilica 70nm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 24, 2021 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan za ovo se daje bubreg,ali ja ovog momenta max 150e bih mogao da punudim! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Avgust 24, 2021 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan I ovo je ispod cene max samo da ne stoji a pare trebaju jel ..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Avgust 25, 2021 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Otslo u lokalu .... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...