Dzigi 12 Napisano Septembar 19, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW f 650st Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko ima iskustva sa prekrivacima,koliko su efikasni. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Septembar 19, 2008 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Za voznju po ovakvom vremenu extra stvar, ja iamam IXS-ovu, kad je uslikam stavicu i sliku i fenomenalno se pokazala....nema sibanja hladnog vazduha i zasticen si od struka do podnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 20, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan e daj stvarno sliku, interesantno je to meni.... gde to ima da se kupi?!?!? Ja bas ne znam nista o tome a mnogo mi interesantno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Septembar 20, 2008 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan [/img] Ova nije moja, al vidim imaju modele za gomilu skutera, pa mozda nekom zatreba http://www.opremazamotore.com/?category=Ostale%20zastite%20za%20vozaca&pg=2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigi 12 Napisano Septembar 20, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW f 650st Prijavi odgovor kao problematičan Ajde postavi sliku tvog ali na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Septembar 20, 2008 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan [/img] Ovako to izgleda, kecelja koja super pasuje jer se podesava, kad sidjem sa motora licim na Aikido borca, sa strane ima 2 dzepa koji odlicno pasuju, kad sednes na motor onda to perfektno stiti sve od struka do podnica, lako se skida, ne zauzima puno mesta .... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigi 12 Napisano Septembar 20, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW f 650st Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moj TUCANO URBANO prekrivac.Ali mi nesto nije jasno oko kacenja,kao da treba da se na motor ugrade neki nosaci (drikeri) ili kako god vec. Dali je to nekom poznato. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Septembar 21, 2008 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Aj baci sliku i od spreda....cini mi se da ti fale neki kaisevi koji se kace iznad i ispod fara tako da kompaktno stoje na prednjoj masci ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigi 12 Napisano Septembar 21, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW f 650st Prijavi odgovor kao problematičan Ovde su rupe simetricne sa obe strane i to je za te drikere (bra mi tako izgleda),morao bih da busim oklop. :-\ ??? Cim se razvedri slikacu a mozda dotle i smislim kako da montiram da to stoji kako treba a ne da se cimam oko prekrivaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigi 12 Napisano Septembar 21, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW f 650st Prijavi odgovor kao problematičan Evo rupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Septembar 21, 2008 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi nije jasna ova slika, trazio sam po netu da ti stavim sistem kopci koje idu preko prednje maske (u pitanju su dal 2 ili 3 kaisa koji drze prekrivac.....ako nadjem nekog na ulici slikacu i prenecu ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigi 12 Napisano Septembar 21, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW f 650st Prijavi odgovor kao problematičan Paa to ti pricam nesto nece da moze :o Vidjao sam i ja sa kaisevima ali ova deluje kao da joj nista nefali nego je fabrika. Ja sam na Ceraku pa mozes i sam da je pogledas i da malo mozgas kao ja . ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 23, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Interesantna stvarchica....naruchio sam za Beverlya i bez obzira na nakaradnost koja narushava izgled, probacu jer sam dobio samo rechi hvale. Kazzu da vredi svaki jbni cent!!! Aj da vidimo i to chudo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIBO 5 Napisano Septembar 25, 2008 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lako resivo - trion motors http://www.trionmotors.com/trion.php?strana=oprema&proizvodjac=11&vrsta=16&prikazi=proizvod oni uvoze ovaj program, trazi ivana on ce ti montirati za 2 minuta. adresa+tel na sajtu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigi 12 Napisano Septembar 25, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW f 650st Prijavi odgovor kao problematičan Na kojoj je adresi Ivan NBGD ili MIRIJEVO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...