kamenjar1 3 Napisano Mart 15, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Intruder M109R Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi zna li neko nekoga da ima i da bi prodao prednju masku fara kao na Harlijima tzv. batwing. ne mora biti sa harlija takvu masku nose i Yamahe,Kawasakiji i svi malo veći kruzeri.. Hvala unapred P.s..znam za alliexpres znam i za ebay , ali se sve čeka po više od dva meseca a i kupujem mačku u džaku..imam jako loše iskustvo sa naručivanjem iz inostranstva..Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3891 Napisano Mart 16, 2021 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, kamenjar1 said: P.s..znam za alliexpres znam i za ebay , ali se sve čeka po više od dva meseca a i kupujem mačku u džaku..imam jako loše iskustvo sa naručivanjem iz inostranstva.. Ako ništa ne nađeš kod nas, ima u HR i SLO, pa ako imaš nekog da ti donese https://www.motonet.com.hr/trgovina/vjetrobranska-stakla-customacces-13319/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamenjar1 3 Napisano Mart 17, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Intruder M109R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala brat moj...može da se poruči i online , mada je definitivno sigurnija varijanta da mi neko donese.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...