Desmo 3402 Napisano Mart 14, 2021 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Komsija me zamolio, pa u njegovo ime: Treba mi neka pomoć oko opravke zadnjeg amortizera na mom KDX-u. Procureo je. Kupio bih i drugi, ali nema nigde da se kupi. Sve sam pretražio. Da li neko zna da popravi ili da prodaje polovan. Inace vec sam ga jednom popravio, ali je trajao samo 500 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano Mart 14, 2021 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Možda ima Rade Ilić Ris Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Mart 14, 2021 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Kako da stupim u kontatk? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...