milanns 193 Napisano Mart 5, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju iphon 5s u odlicnom stanju. Koriscen licno 063 sad mozda i radi na 064.Tel u odlicnom stanju bez ogrebotine od prvog dana sa zastitnim staklom i debelom futrolom. Punjac nije original.Zastitno staklo nije bas za pohvalu. Cena 50e 0692521460. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5505 Napisano Mart 5, 2021 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od najboljih i najlepsih iphona ikad proizvedenih, posle ga zamenio SE. I dalje nema. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Mart 5, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Pravo da ti kazem ja sam verni kupac Huawei,ovo je sinov tel.Meni licno se ne svidja, ali ukusi su razliciti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...