ZeljaYZF 180 Napisano Jun 16, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ajde lepo dodjite veceras, ili bolje sutra uvece(Zbog kise veceras) u stepin vajat na autokomandi, u v.stepe. da nesto smazemo, popricamo i podelimo trakice.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jun 16, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko vidim, sutra uveče su oblaci... OK, dogovorite se samo u koje doba, pa da se nalazimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuboslav 1 Napisano Jul 2, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Padina Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me, dal mogu negde da nabavim ove reflektujuce trake ali narandzaste boje?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Jul 2, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pade mrak. Stavio sam na prednji tocak celu traku, dok sam se na zadnjem igrao samo jedne cetvrtine. Kad se vrti lepo izgleda ali ne mogu da slikam i vozim i tako to. Uglavnom, ja zadovoljan. Trebao si za zadnju felnu da uzmes neke cetvrtaste trakice a ne okrugle ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Jul 2, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako sam ja to rjesio.Da ne bi lijepio i nisanio ljepo odes u replay das 170 evrica i samo nazujes ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jul 6, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan O Željooooo, šta bi sa trakicama? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Jul 6, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Haaa ja to prodao do sad.Sto se niste javili na vreme .jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Jul 6, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ajoj nije Želja nego Zelja E pa trakice su evo kod mene, ajde ako vama nije frka da se dogovorite da se nadjemo na Adi ovih dana svi cetvorica da sednemo negde na sok ako vam odgovara, malo popricamo(problentacimo u dJevojcice nekeeee kako se šeću na rolerima) i tako... Posto sam u Obrenovcu da se ne cimam bas do centra, guzve jos ove univerzijada zezanje da se nadjemo na Adi mislim da je ok a ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano Jul 6, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan evo, danas -utorak, na Adi uvece oko 7-8-9-10 ,moze?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jul 7, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ajde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Jul 7, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Joj ljudi jel moze sutra posto mi je motor na servisu a imam rodjendan isto veceras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beowolf_46 2 Napisano Jul 7, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mi smo se zivi izlomili da sto pre dodjemo evo vec nedelju dana smo na adi a ti ispaljujes xD ... haha ... sto se mene tice moze a kod mene na novom bgu je ioako kisha neka sugava ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jul 7, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Može sutra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano Jul 7, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu se potruditi da dodjem sutra ali ne zavisi od mene... u slucaju da ipak ne dodjem neka ZeljaYZF moje trake ostavi Castoru il Beowolfu, svejedno, jer su mi oni sigurno blizi od Obrenovca. Castor, Beowolf: Ja sam na Zvezdari a po trakice cu ja doci,eventualno. POZ!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jul 7, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem. Ja sam u Krnjači, tako da smo tu negdje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano Jul 7, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan Odgovara! hvala Castor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Jul 9, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze danas, Ada 19:00h ? Odgovorite mi na 063 12 22 066 posto mozda necu biti pri internetu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jul 9, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Može, samo što ja ne znam kada bi stigao na Adu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beowolf_46 2 Napisano Jul 14, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo kod mene cucnule trakice xD vr' kod mene su jos jedan par crvenih za castora i jedne srebrzne za scoot za miryu ... ja sam na fontani novi bg znaci ko hoce recimo do usca da se iscima tu sam samo nek se najavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Jul 14, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa extra chuchi brate ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano Jul 14, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan Beowolf sad moras pod hitno da update-ujes avatar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beowolf_46 2 Napisano Jul 14, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan update od veceras cim skljocnem neku po mraku hvala drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Jul 21, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, jel ima neko da mi pozajmi plastiku za lepljenje trakica na felne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shanjika 2 Napisano Jul 21, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Temerin - Segedin Prijavi odgovor kao problematičan Plastika ti ne treba, a i ne odgovara za ove trakice koje su vec isecene u cetvrt kruga. Lako se lepi, nije nikakav problem, opet da ponovim, plastika ti nece pomoci nista jer ne odgovara za ove trakice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 21, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte da se tripujete, veoma lako se lepe, ne treba neko umece da zalepis ovalnu traku na tocak. Ako se neko bas ne snalazi neka dodje kod mene i ja cu mu zalepiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...