Jump to content

Moto Zajednica

Da li neko vozi Yamahu xt125 ???

Recommended Posts

• ..., 355 postova
  • Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC

Takođe... I šta reći... Kinez u japanskoj koži, italijanski agregat, digitalni cajger ima običaj da poludi na 10-ak dana čim se pokvasi, preslabo ogibljenje... Jedino što se ističe su kočnice koje nemaju milosti. Po mom skromnom mišljenju, mnoooogo je pametnije uzeti starijeg Japanca za iste pare nego ulagati u motor kome cena pada po 1000e svake godine... Duže će da traje i bolje će se prodati.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 984 postova
  • Motocikl: BMW R1250GSA

Takođe... I šta reći... Kinez u japanskoj koži, italijanski agregat, digitalni cajger ima običaj da poludi na 10-ak dana čim se pokvasi, preslabo ogibljenje... Jedino što se ističe su kočnice koje nemaju milosti. Po mom skromnom mišljenju, mnoooogo je pametnije uzeti starijeg Japanca za iste pare nego ulagati u motor kome cena pada po 1000e svake godine... Duže će da traje i bolje će se prodati.

A da li si ga ti imao ili ... ?

• Svrati ponekad, 497 postova
  • Motocikl: Bez motora

hehe vec sam kupio  ;D

Upravu ste, ali polako...Za pocetak mi je ok  :) Jos koju godinu i eto mene na nekoj vecoj zverki  ;D

Hayabusi na primer...  ;) ;) ;)

• ..., 355 postova

A da li si ga ti imao ili ... ?

Jesam, godinu dana. Očekivao sam više od Jamahe, ali sam tek posle shvatio da je u pitanju Italijan Kineske veroispovesti...

E, u svakom slučaju služiće te odlično, barem koju godinu i nemoj da te slab kvalitet odvrati od muške vožnje, samo ga grej, redovno servisiraj i samo po gasu!  ;D

• Zainteresovan, 984 postova
  • Motocikl: BMW R1250GSA

tj. malo mekse da kazemo, kolika je bila maksimalna brzina motora kada si ti upravljao njim..He, meni 95kmh...Mada koliko mislim, treba da ide jos brze bogami ??

• ..., 355 postova

95!? Moj je išao dosta brže, 105 km/h, nizbrdo do 115, a sve je bilo fabrički... Pitanje je kako je tvoj motor razrađen, održavan, ali i koliko je prešao zbog štelovanja ventila, servisa i td...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja