NENAD COLIC 0 Napisano Septembar 15, 2008 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kumane Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko može da mi kaže koliko treba da spremim keša za štelovanje karburatora i gde bi mi bilo najbolje da to uradim okrug Zrenjanina? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Septembar 15, 2008 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan a koji motor je u pitanju??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Septembar 19, 2008 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan I mene bas zanima to stelovanje karburatora ...koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Septembar 19, 2008 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Cena zavisi na kom motoru treba štelovanje.Orijentaciono od 2000-4800 Dinara.Kod nas u to "štelovanje" spada demontaža,rastavljanje,čišćenje,provera delova (igle,dizne,membrane...),sastavljanje,podešavanje osnova,montaža i sinhronizacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2083 Napisano Septembar 19, 2008 Drug član, 1128 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Septembar 19, 2008 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Cena zavisi na kom motoru treba štelovanje.Orijentaciono od 2000-4800 Dinara.Kod nas u to "štelovanje" spada demontaža,rastavljanje,čišćenje,provera delova (igle,dizne,membrane...),sastavljanje,podešavanje osnova,montaža i sinhronizacija. Pa u pitanju je Yamaha FZR 600 93g.... kazu mi ljudi da trebam nastelati karburatore jer mi neradi mirno motor.... E sad pojma nemam...pa ako je do toga ajde pusti cenu za ovaj moj motor da vidim da li da razmisljam o stelovanju uopste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Septembar 20, 2008 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan ..pa ako je do toga ajde pusti cenu za ovaj moj motor da vidim da li da razmisljam o stelovanju uopste Ti spadaš u onih 4800,- ...da voziš neki tip motora sa jednim ili dva cilindara prošao bi sa manje para (barem kod nas),Ta cena se odosi uglavnom na sve četvorocilindrične motore jedino na skuterima,endurama,čoperima itd su drugačija cena.Mislim daje svima jasno da nije isto skinuti 1 karburator,očistiti,podesiti na nekoj enduri ili 4 karburatora na nekoj trkalici.Nemoj se ljutiti ali nismo na pijaci što se tiče spuštanja cene ,,, kao prvo mi živimo od toga a kao drugo smo uložili gomilu para za opremu i alate i sumnjam da ćeš negde kod nas naći nešto slično i to treba sve opet povratiti kroz rad a i mislim dasu nam cene korektneJa želim svim bajkerima da pomognem koliko je to moguće.Pitajte slobodno vezano za neki problem ili za neki savet ja sam vam uvek na raspolaganju 24 časa . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Septembar 20, 2008 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan ..pa ako je do toga ajde pusti cenu za ovaj moj motor da vidim da li da razmisljam o stelovanju uopste Ti spadaš u onih 4800,- ...da voziš neki tip motora sa jednim ili dva cilindara prošao bi sa manje para (barem kod nas),Ta cena se odosi uglavnom na sve četvorocilindrične motore jedino na skuterima,endurama,čoperima itd su drugačija cena.Mislim daje svima jasno da nije isto skinuti 1 karburator,očistiti,podesiti na nekoj enduri ili 4 karburatora na nekoj trkalici.Nemoj se ljutiti ali nismo na pijaci što se tiče spuštanja cene ,,, kao prvo mi živimo od toga a kao drugo smo uložili gomilu para za opremu i alate i sumnjam da ćeš negde kod nas naći nešto slično i to treba sve opet povratiti kroz rad a i mislim dasu nam cene korektneJa želim svim bajkerima da pomognem koliko je to moguće.Pitajte slobodno vezano za neki problem ili za neki savet ja sam vam uvek na raspolaganju 24 časa . Druze hvala puno ...ne kazem ja da je to mnogo para vec ja trenutno nemam toliko pa cu ostaviti to za kasnije U svakom slucaju korektno sa tvoje stranr.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...