Jump to content

Moto Zajednica

POMOC!

Recommended Posts

• Advanced Member, 791 postova
  • Motocikl: Sv650n

ovako. moj prvi kvar na kawi...jednog dana palim ja motor, vec navikao da ga pali na prvi zub.kad ono prc.ponovo ja njega palim i dam mu malo gasa, i upali se...cudno pomislih.nastavim da vozim, nekih 4-5km i stanem na semafor, a on krenuo da spusta ler i ugasi se...ja ga ponovo upalim a on do 4k obrtaja se gusi (kao da nema goriva) krenem ja brzo prema kuci.dam mu gas i sve preko 4k radi normalno...e, sada pomish da je svecica, zamenim ja to...odem da probam da li radi...i radio je nekih 10km, i onda ponovo...onda pomislih da su karburatori.odnesem ja kod majstora.sredio on to i ja ga vozim do kuce i stanem na drugi semafor i ono opet...da li neko zna sta bio ovo moglo da bude??? help!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Advanced Member, 791 postova
  • Motocikl: Sv650n

filter za vazduh je ok.za gorivo ne znam...mozda se zapusio.mada ne verujem da bi on i upalio da je u pitanju filter za gorivo...ali hvala  :)

• Zainteresovan, 647 postova
  • Motocikl: ZXR 750 R

Do 4000 obrtaja ti je LERDIZNA odgovorna...probaj opet karburatore da odneses kod majstora nek ih rastavi,kompletno ocisti,izduva,sastavi i usteluje osnove i uradi sinhronizaciju.Neverujem daje nesto drugo u pitanju jer svecica bi "zezeala" i preko 4000.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja