Ivan_ZR 7 Napisano Septembar 14, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan ovako. moj prvi kvar na kawi...jednog dana palim ja motor, vec navikao da ga pali na prvi zub.kad ono prc.ponovo ja njega palim i dam mu malo gasa, i upali se...cudno pomislih.nastavim da vozim, nekih 4-5km i stanem na semafor, a on krenuo da spusta ler i ugasi se...ja ga ponovo upalim a on do 4k obrtaja se gusi (kao da nema goriva) krenem ja brzo prema kuci.dam mu gas i sve preko 4k radi normalno...e, sada pomish da je svecica, zamenim ja to...odem da probam da li radi...i radio je nekih 10km, i onda ponovo...onda pomislih da su karburatori.odnesem ja kod majstora.sredio on to i ja ga vozim do kuce i stanem na drugi semafor i ono opet...da li neko zna sta bio ovo moglo da bude??? help! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 14, 2008 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Nisam neki strucnja u stvari nisam uopste... Da nisu filteri za vazduh ili gorivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Septembar 14, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan filter za vazduh je ok.za gorivo ne znam...mozda se zapusio.mada ne verujem da bi on i upalio da je u pitanju filter za gorivo...ali hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Septembar 14, 2008 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Do 4000 obrtaja ti je LERDIZNA odgovorna...probaj opet karburatore da odneses kod majstora nek ih rastavi,kompletno ocisti,izduva,sastavi i usteluje osnove i uradi sinhronizaciju.Neverujem daje nesto drugo u pitanju jer svecica bi "zezeala" i preko 4000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...