prezime ime 249 Napisano Januar 17, 2021 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege, pre svega srecna Vam svima Nova Godina i zelim Vam puno zdravlja i radosti, uspeha na privatnom i poslovnom planu, kao i puno nasmejanih i suvih kilometara pod tockovima . Promenio sam kofer na motoru, pa bih stari poklonio nekome kome je potreban. Uslov bi bio da kolega koji zeli kofer posalje poruka koliko je u mogucnosti za nekoga kome je pomoc potrebna preko fondacije "Budi Human". Kofer nema plocu, vec je bio direktno usrafljen u nosac. Takodje, morace da mu se promeni bravica. Svi srafovi, matice i podloske kojima je kofer bio pricvrscen se nalaze u njemu. Osim toga, nisam imao drugih problema sa njim, zamenjen je za malo veci, a najvise iz estetskih razloga. Ima veliki i jako udoban naslon za suvozaca. Oznaka BMW je stavljena od strane prethodnog vlasnika jer se kofer nalazio na BMW motoru, inace ne znam ko je proizvodjac i koji je model u pitanju. Idealno bi bilo preuzimanje u Beogradu, da ga ne bismo lomili kurirskim sluzbama. Ukoliko smatrate da ce post biti vidljiviji u sekciji Oglasi, molim da ga neko od kolega kopira i tamo, posto ja jos uvek nemam mogucnost oglasavanja u toj sekciji. Za sva pitanja stojim na raspolaganju. Pozdrav svima, Vlada 060/0 354 334 Sent from my SM-G985F using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Januar 23, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da je kofer (možda) od Piaggio-a X9. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...