nadoveza 1 Napisano Januar 16, 2021 (promenjeno) U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,Nikola ovde, uzeo sam ovaj kros na nevidjeno za mali novac stize u ponedeljak.. receno mi je sve radi ispravno ali nema kurble nego anlaser fabricki.. ali ovo nije agregat od honde xr jer sve tih godina imaju vazdusno hladjenje a ovo je vodeno. Bitno mi je samo da nije kineska masina nadam se da nije.. ko zna molim za pomoc da mi napise par reci o masini. znam da je 4t i da ima oko 200-250 kubika.. pozdrav honda IBB.CO Image honda hosted in ImgBB od-napred-honda IBB.CO Image od-napred-honda hosted in ImgBB Promenio Januar 16, 2021 član nadoveza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2915 Napisano Januar 16, 2021 Ne silazi, 5015 postova Prijavi odgovor kao problematičan Зонгшен, водена копија Хонде СG агрегата. Ово треба да је 250ка по слици, одличан агрегат има 5 звездица.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2048 Napisano Januar 16, 2021 Drug član, 1139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav si ti kralj.Respect!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nadoveza 1 Napisano Januar 16, 2021 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan aha.. do sada sam vozio tomose.. skutercice i slicno pa sam zeleo da predjem na nesto jace i bolje za brdo posto volim voznje po brdu.. bitno mi je da me ne ostavi negde na putu..jedno sto sigurno znam da je skoro radjena generalna lezajevi cilindar klip .. hvala na brzom odgovori 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2915 Napisano Januar 16, 2021 Ne silazi, 5015 postova Prijavi odgovor kao problematičan Иначе агрегат је кинески али ја веома поштујем Кинезе. Много пута сам реко да за њихов "неквалитет" су криви они који га поруче и увезу код нас за џаба а продају као оригинал. Онда настаје куршлус и незадовољство. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Januar 16, 2021 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da pametujem mnogo-precesljaj dobro ovaj motor pre nego krenes u osvajanja brda i dolina Na slici se vidi da je radjeno/budzeno nesto oko drzaca motora ili ja gresim? Da sam na tvom mestu poradio bih nesto oko prednjeg sistema za kocenje........to je moje misljenje.. U zdravlju da sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nadoveza 1 Napisano Januar 16, 2021 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pomoci tek ce on biti cackan.. duga zima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...