Squirrel 96 Napisano Septembar 10, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Qingqi 125 prešao 2500km 2007god hitnoooo 800 eur kopija suzukijeve 125-ice... Pošto mi je setrić razbio drugarovog Tdm-a prodaje svoj bajkić da ovom drugom nadoknadi štetu... Qingqi je prošle godine plaćen 1700 eura odlično je očuvan to jest izgleda kao nov a mašina mu je tek razrađena. Lično sam ga isprobao i mogu da kažem da je za početnike idealan, menjač je tačan na displeju je prikazana brzina u kojoj se trenutno nalazi, može se reći da je u fantastičnom stanju... Evo i slika za zainteresovane... Tel za info: sutra, jbg... kasno je noćas da proveravam a nemam u telefonu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 10, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda motorče. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Septembar 10, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan stvrano za te pare ... bas je dz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darth Nihilus 0 Napisano Septembar 11, 2008 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan, javi se na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Evo dođoh do malo vremena pa da pridodam br. tel. na koji možete da se kontaktirate... 064/61 52 976 javiće vam se Mićan ili njegov sin Dejan to jest moj sestrić... Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Septembar 24, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem... još uvek aktuelno... :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...