DzOkS 1172 Napisano Januar 8, 2021 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Како у наслову каже, продајем мог Строма, око пет година је код мене.Леп примерак, са додатном опермом:-повишен гиви визир,-панцирна црева кочнице-рол барови-носачи бочних кофера-акомулатор стављен пре месец дана нов-кофер мислим да је 54л -извод за магленке....Сервис је урађен пре око 3000 када је стављен нов ланац и ланчаник.Стање гума се види на сликама, као и целог мотора.Нисам неки естетик али мотор је технички 1/1 са свим потрошим на мотору које је замењено и у одличном стању.Пошто тренутно лежим на клиничком, можемо се договорити око гледања мотора који је у гаражи (наравно).Цена је фиксна 2800е, мислим да је коректна и немојте да се цимамо око тога.ГС је пикиран тако да ме замене не интересују осим ако нису у том правцу наравно са мојом доплатом.Можете ме контактирати за било каква питања путем свих расположивих комуникацијских путева, времена бар овде имам на претек. 0600204204 Џокс Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Januar 8, 2021 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Mirko sto lezis u klinickom? U NS ili Bg? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Januar 8, 2021 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mirko sto lezis u klinickom? U NS ili Bg?НС, закачила ме нека виска температура,крајем године.... Сад сам ок, само лежим Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Januar 8, 2021 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je, drzi se! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Januar 8, 2021 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Savetujem da stavis neku cenu koju ces posle ipak malo spustiti.Scenario koji sam ja imao kada sam stavio poslednju i povoljnu cenu za mg TDM-a je bio da su me zvali svakakvi ljudi koji bi zeleli motor ali nemaju pare. Pa onda ide: - Da ti dam soma, pa ostalo na rate...- Da me sačekaš samo da stigne babi penzija iz Afrike- Dam ti 500e al da me sačekaš par meseci da prodam moj motorOnda sam imao gomilu situacija gde dodju ljudi koji izgledaju baš ozbiljno, probaju, gledaju, potroše mi 2 sata vremena, i onda mi ponude 30% manju cenu.Živaca pogubio jako jako mnogo, i rekao nikad više.Od sada kada prodajem vozilo, kratko gledanje može, proba iskljucivo uz depozit u punom iznosu cene vozila koji vraćam vlasniku posle probe.Što bi moj dobri drug i kolega braćko rekao "Filter za budale".Srećna prodaja.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Januar 8, 2021 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Savetujem da stavis neku cenu koju ces posle ipak malo spustiti.Scenario koji sam ja imao kada sam stavio poslednju i povoljnu cenu za mg TDM-a je bio da su me zvali svakakvi ljudi koji bi zeleli motor ali nemaju pare. Pa onda ide: - Da ti dam soma, pa ostalo na rate...- Da me sačekaš samo da stigne babi penzija iz Afrike- Dam ti 500e al da me sačekaš par meseci da prodam moj motorOnda sam imao gomilu situacija gde dodju ljudi koji izgledaju baš ozbiljno, probaju, gledaju, potroše mi 2 sata vremena, i onda mi ponude 30% manju cenu.Živaca pogubio jako jako mnogo, i rekao nikad više.Od sada kada prodajem vozilo, kratko gledanje može, proba iskljucivo uz depozit u punom iznosu cene vozila koji vraćam vlasniku posle probe.Što bi moj dobri drug i kolega braćko rekao "Filter za budale".Srećna prodaja.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу ТапатокаЗнам све, ретко продајем и верујем да онај коме се свиди и који зна шта тражи узима.Тако да ако нађе прави купац, мислим да је цена више него коректна, шта се добија.Нисам тип који се ценка али могу и ја да повисим температуру, ако ме разумеш.Верујем да има ок људи који знају шта хоће, њима и продајем. Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 301 Napisano Januar 8, 2021 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ako je motor u predstavljenom stanju,cena je ta i to je to,ne vidim mesta obaranju. Ja sam skoro isao da gledam motor u V Planu,pisalo sve,potvrdio telefonom da su nove gume,nov lanac,servis... Samo cu reci da su gume kockaste iz 2014... Lep motoric i srecna prodaja 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Januar 25, 2021 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Актуелно Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 13, 2021 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Добих више порука и смс-ова каже шта није уреду са мотором и зашто је толико ниска цена.-цена је фиксна (нема преговора) -са мотором је све ок-истиче регистрација (март) -визир треба да се полира или мењаНИШТА ВИШЕ(мислим има ситница али генерално нема проблема)Јел треба гаранцију да дам? Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 15, 2021 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan On 8.1.2021. at 12:40, Nenadbg88 je napisao: Savetujem da stavis neku cenu koju ces posle ipak malo spustiti. Scenario koji sam ja imao kada sam stavio poslednju i povoljnu cenu za mg TDM-a je bio da su me zvali svakakvi ljudi koji bi zeleli motor ali nemaju pare. Pa onda ide: - Da ti dam soma, pa ostalo na rate... - Da me sačekaš samo da stigne babi penzija iz Afrike - Dam ti 500e al da me sačekaš par meseci da prodam moj motor Onda sam imao gomilu situacija gde dodju ljudi koji izgledaju baš ozbiljno, probaju, gledaju, potroše mi 2 sata vremena, i onda mi ponude 30% manju cenu. Živaca pogubio jako jako mnogo, i rekao nikad više. Od sada kada prodajem vozilo, kratko gledanje može, proba iskljucivo uz depozit u punom iznosu cene vozila koji vraćam vlasniku posle probe. Što bi moj dobri drug i kolega braćko rekao "Filter za budale". Srećna prodaja. Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока pozdrav da se malo nadovezem ..odredi cenu i kratko i jasno ispod tolko ne dam ja to uvek uradim pre nego sto kupac dodje da vidi motor .nema cenkanja ako mu unapred kazes cenu ..i nece doci da zaj..va pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Februar 21, 2021 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan dobro...i shta je sledece? bmw f 800 gs mozzda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 23, 2021 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan dobro...i shta je sledece? bmw f 800 gs mozzda? GS.... Ако се коцкице поклопе или RT... Видећемо... Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 27, 2021 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan КапарисаноПослато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 848 Napisano Februar 27, 2021 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan za koju lovu na kraju, ako nije tajna? I nek je sa srecom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 28, 2021 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan 2800, како сам и рекао.Звало ме пар људи да пита шта није уреду са мотором. Не могу да сконтају да сам дао хтео да га продам и да нисам хтео да се цењкам...Колико сам сконтао најјефтиније на огласима је око 3300Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1955 Napisano April 4, 2021 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Jel otisao Strom, interesuje se jedan drugar... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 5, 2021 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ПродатПослато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...