Charuga 769 Napisano Septembar 9, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Znate da sam prodao motor i sada bunarim sta cu.....kum iz Amerike me ubedjuje da sacekam zimu ako cu odande da kupujem motor kaze cene su onda mnogo nize..... Medjutim ja se zagledah u jednog Suzukija K-7 600, od mog druga je...presao samo 2700 km. Motor stoji od pocetka kod mene u garazi i ja sam ga najvise i vozio, vlasnik je non stop na putu i stvarno je greota sto se taj motor nevozi....dakle danas smo pricali i dodirnuli se te teme...ponudio mi je motor.....tj. rekao mi je da mu ponudim neku cifru...posto sigurno necu imati sve pare da mu isplatim....rekao je da ni to nije problem...kada budem mogao platicu.... E sada tu lezi problem i treba mi vasa pomoc....sta mislite koja bi bila realna cena da mu se ponudi: Evo i slike...(na njemu je moj sin)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 9, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=2363&catid=22&Itemid=62 Manje je prešao nego ovaj iz oglasa i još si ti najviše i prešao sa njim, pa onda sigurno vredi nešto više nego ovaj u oglasu, ali pošto ti je prijatelj neka ti da za 7500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=2363&catid=22&Itemid=62 Manje je prešao nego ovaj iz oglasa i još si ti najviše i prešao sa njim, pa onda sigurno vredi nešto više nego ovaj u oglasu, ali pošto ti je prijatelj neka ti da za 7500 Po meni je ovo sasvim realna cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako je prijatelj,moze i za 7000:) Ok je 7500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Septembar 10, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan charuga brate moj mislim da bi 7000 bila neka ok drugarska cena ali ti najbolje znas koliko mozes sa prijateljem da se dogovoris oko spustanja!!pozdrav od mene za tebe!let there be brotherhood!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Zasto je farban rezervar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan 2x mu je pao motor ovde kod mene ispred ulaza...zaboravi covek da stavi copavu i..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...