Jump to content

Moto Zajednica

GSXR-600 K-7

Recommended Posts

• Drug član, 1342 postova
  • Motocikl: ZX10-R

Znate da sam prodao motor i sada bunarim sta cu.....kum iz Amerike me ubedjuje da sacekam zimu ako cu odande da kupujem motor kaze cene su onda mnogo nize.....

Medjutim ja se zagledah u jednog Suzukija K-7 600, od mog druga je...presao samo 2700 km. Motor stoji od pocetka kod mene u garazi i ja sam ga najvise i vozio, vlasnik je non stop na putu i stvarno je greota sto se taj motor nevozi....dakle danas smo pricali i dodirnuli se te teme...ponudio mi je motor.....tj. rekao mi je da mu ponudim neku cifru...posto sigurno necu imati sve pare da mu isplatim....rekao je da ni to nije problem...kada budem mogao platicu....

E sada tu lezi problem i treba mi vasa pomoc....sta mislite koja bi bila realna cena da mu se ponudi:

Evo i slike...(na njemu je moj sin)...

mwpuotwoqy7ti9wewdqk.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=2363&catid=22&Itemid=62

Manje je prešao nego ovaj iz oglasa i još si ti najviše i prešao sa njim, pa onda sigurno vredi nešto više nego ovaj u oglasu, ali pošto ti je prijatelj neka ti da za 7500  :D

• Svrati ponekad, 216 postova

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=2363&catid=22&Itemid=62

Manje je prešao nego ovaj iz oglasa i još si ti najviše i prešao sa njim, pa onda sigurno vredi nešto više nego ovaj u oglasu, ali pošto ti je prijatelj neka ti da za 7500  :D

Po meni je ovo sasvim realna cena.

• Svrati ponekad, 179 postova
  • Motocikl: KAMILA

charuga brate moj mislim da bi 7000 bila neka ok drugarska cena ali ti najbolje znas koliko mozes sa prijateljem da se dogovoris oko spustanja!!pozdrav od mene za tebe!let there be brotherhood!!

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Zasto je farban rezervar?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja