Vampa 3486 Napisano Januar 6, 2021 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi ja sam Denis Andric. Vlasnik sam Benellija trk 502,vec 8 godina zivim u Austriji. na vas forum sam naleteo prilikom pretrage utisaka o benelliju i video da ovde ima dosta dobrih i pametnih ljudi koji mogu da daju pametan savet,tako da sem zeleo da budem deo foruma.Ovaj forum je i presudio da kupim TRK. hvala svima 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Januar 6, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoso rodjeni ovde i u moje ime:-)Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Januar 6, 2021 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Ivanrsvb je napisao: Dobrodoso rodjeni ovde i u moje ime:-) Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka hvala pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Januar 6, 2021 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. Lepo predstavljanje i lep bike. Postavi koju sliku motora. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10619 Napisano Januar 6, 2021 Hronični Motociklopata, 7367 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao Obavezno fotka mašinerije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Januar 6, 2021 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Januar 6, 2021 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5594 Napisano Januar 6, 2021 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Januar 6, 2021 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Januar 7, 2021 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao i nemoj da ti bude tesko da napises svoja iskustva sa ovim motorciklom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Januar 7, 2021 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, Bruno 68 je napisao: Dobro dosao i nemoj da ti bude tesko da napises svoja iskustva sa ovim motorciklom. hvala. vec sam pisao u temi o tom motociklu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5739 Napisano Januar 7, 2021 Drug član, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao,super makina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...