vanjka 37 Napisano Januar 3, 2021 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd/Toronto Motocikl: TDM 900, BMW R1150 RS, BMW R1200 ST, AT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari, Zanima me dali je moguce gledati direktan prenos Dakar relija 2021 preko SBB servisa ? Ako je moguce molim vas dajte mi instrukcije kako, gde i u koje vreme, pa da malo uzivam. Unapred hvala. Pozz Ivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1025 Napisano Januar 3, 2021 Drug član, 1007 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moze i neki link ako ima na netu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 890 Napisano Januar 4, 2021 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran za ovu godinu, verovatno isto kao i do sada, ali sam nekoliko godina u nazad pratio na Eurosportu ili RTS-u. Bila je emisija koja je pregled dana po kategorijama, uglavnom negde oko 23h. Traje oko pola sata, budu najzanimljiviji momenti, neka zanimljiva prica iz dakar istorije i pregled rang liste i neki kadrovi sa trke po kategorijama (automobili, motori, quadovi i kamioni). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjka 37 Napisano Januar 4, 2021 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd/Toronto Motocikl: TDM 900, BMW R1150 RS, BMW R1200 ST, AT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Marko pogledacu na Eurosportu ako nema tamo pitacu mog dobrog druga youtube. On cesto ima videjo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisJ 20 Napisano Januar 5, 2021 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki zr-7s (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Ima i interesantna android aplikacija pravljena specijalno za 2021. Zove se 2021 Dakar Rally. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...