srbenda 518 Napisano Januar 1, 2021 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da cestitam kolegama srecnu novu 2021 ! Zelim svima da ims e ispune sve zelje i pre svega mnogoooo zdravlja i bezbednih kilometara Prodajem svoju kamp opremu a nesto nije nikada ni korisceno .Odustajem zbog godina koje su pritisle od kampovanja ...a oprema stoji zapakovana i nepotrebna ,pa aj rekoh mozda ce nekom trebati po naravno nekim minimalnim trzisnim cenama. (Zna se nas ekonomski standard u zemlji ) 2 satora ...1 kupio davno u Louis.a drugi dobio od prijatelja iz Engleske ....kukao sam mu godinama kako mi treba za dvoje ali JAKOOO MALIH DIMENZIJA ZA PAKOVANJE Prvi sator iz Louis je meren u zapakovanom stanju dimenzije : DUZINA 60cm debljine 10cm. Njega sam koristio 3 do 5 puta i ima duzno po dnu lufter mrezicu(komarnik ) .Takodje u manjoj vrecici se nalazi i pokrivka za preko celog satora koja je namenjena za bas obilne padavine ali mi se i pokazala i jako sunce da odradjuje posao vrhunski, Nigde nije pocepan ili ostecen i ide sa svim potrebnim delovima....sipke teleskopske na preklapanje i kocicima. CENA 35e Kontakt telefon 063-8129618 Zvonko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Januar 1, 2021 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Drugi i izuzetno malih dimenzija a POTPUNO NOV nikada koriscen sve do danas za slikanje samo sa vak 4 luftera (komarnika naravno svaki na ziper(snjir) sa takodje svojom pokrivkom izuzetno jacom i debljom nego na predhodnom sa opet na njoj lufterima i naravno sa komplet pripadajucim elementima za sklapanje . Dimenzije su: duzina 40cm sa 15cm debljine ...mereno spakovano u vrecici CENA 50e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Januar 1, 2021 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Vojna vreca vise manje svima poznata kvalitet (bar se nadam) Dobijena iz magacina na poklon kao nova i koratio sam je samo 3 puta na Moto skupovima.Gumirano dno ,unutrasnjost je mekana sa postavom iz jednog komada znaci nije odvojiv,ZIP radi nije ostecen kao ni cela vreca .Nema kapuljacu !! Preventivno sam sasio i VODO NEPROPUSNU NAVLAKU ZA NJU dimenzije : duzina 37cm..debljina oko 20cm . CENA 15e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Januar 1, 2021 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Vojna kompletna manjerka alumijimum plastika kombinacija.Ist dobijena kao nova iz magacina vojske Jednom verovali il ne skuvao pilecu supicu i vise puta i kaficu (obozavam kafu ). Kompletna sa nozem viljuskom i kasikom,Drzac ZA PRIBOR je ujedno i noz je i otvarac za konzerve.Sve se pakuje u platnenoj fabrickoj torbici CENA 5e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Januar 1, 2021 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Suskavac za krupnije osobe ja sam visok 1,89 sa 84kg i veliki mi je !!Rukavi mi dodju do pola sake (pre prstiju) Realno mislim da je umesto L pre neki XXL.Zip radi neostecena jer je i ne nosena a dbijena je od prijatelja oficira .Takodje mi je rekao da je to samo uzorak i da posto nije vojska odobrila nabavku od Slovenaca ostaje kao jedini primerak u Srbiji Veoma malih dimenzija kada se spakuje vidi se i na slici ...Dali je i vdo nepropusna to ne znam nisam je testirao ali mislim obzirom da je od gumiranog najlonskog nekog materija da jeste ali ne tvrdim to ! Takodje ima i kapuljacu koja se nalazi skrivena u kragni,i ne skida se posebno vec je u celini sa suskavcem. CENA 20e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3075 Napisano Januar 1, 2021 8-bit, 1896 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi mogao da izmeriš težinu drugog šatora? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8584 Napisano Januar 1, 2021 Drug član, 385 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Javljam se za vreću, šaljem podatke na PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Januar 1, 2021 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan javljam se za vojnu vrecu... pisem na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1147 Napisano Januar 1, 2021 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan za manjerku.Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Januar 1, 2021 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, shlem je napisao: Javljam se za vreću, šaljem podatke na PP. kako se kolega shlem prvi javio za vrecu red je i da njemu i posaljem ..dgovorio sam ti u PP ako kuriri rade u Ponedeljak onda saljem 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Januar 1, 2021 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, mradomir je napisao: Da li bi mogao da izmeriš težinu drugog šatora? 1kg i 580gr Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Januar 1, 2021 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Predator016 je napisao: Ja sam zainteresovan za manjerku. Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Posalji mi tvoje podatke ili me nazovi na gore napisan telefon pa da zapisem ..Kako se vec odlucis i ako se odlucis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10510 Napisano Januar 2, 2021 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Sad videh... ako slučajno odustane Istrebljivač za manjerku, uzeću je... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1147 Napisano Januar 2, 2021 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Tvoja je.. ja vec imam dve, hteo sam da je kupim onako, bez veze. Kao što i kupujem pola stvari u životu..Sent from my SM-A405FN using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Januar 2, 2021 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, shoyyka je napisao: Sad videh... ako slučajno odustane Istrebljivač za manjerku, uzeću je... OK je.....shoyyka saljem onda tebi....Posalji mi tvoje podatke. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7792 Napisano Januar 2, 2021 Drug član, 2966 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lijep je i ovaj suskavac, vec malo nezgodno hodati po romingu s njim Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Januar 2, 2021 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Drugi manji sator NORDKAP spakovan za kolegu sa foruma. Saljem u ponedeljak 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Januar 2, 2021 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Za sada prodato i isporuceje se u Ponedeljak kurirskim sluzbama sledece : Manjerka Sator manji Vreca vojna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8584 Napisano Januar 8, 2021 Drug član, 385 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Da se zahvalim i javno kolegi za vreću za spavanje, stanje kao nova a cena bratska. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Januar 9, 2021 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan On 8.1.2021. at 16:56, shlem je napisao: Da se zahvalim i javno kolegi za vreću za spavanje, stanje kao nova a cena bratska. Zelim od srca sveg da te greje i sluzi za sta je i namenjena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12082 Napisano Januar 11, 2021 Drug član, 1306 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 9.1.2021. at 18:31, srbenda je napisao: Zelim od srca sveg da te greje i sluzi za sta je i namenjena Ako je pol razlicit staje tu i dvoje bez problema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Januar 13, 2021 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Maskirni suskavac snizen na 15e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2627 Napisano Januar 13, 2021 ODUSTO OD DIJETE, 2669 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem ovaj maskirni šuškavac, šaljem ti sutra adresu za slanje, pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Januar 14, 2021 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan On 13.1.2021. at 2:56, ZEMZEM je napisao: Kupujem ovaj maskirni šuškavac, šaljem ti sutra adresu za slanje, pozdrav Kolega jesi li primio paket? Obzirom na gospodju nepismenu koja je pogresila broj prilikom prijema paketa u kurirskoj sluzbi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2627 Napisano Januar 14, 2021 ODUSTO OD DIJETE, 2669 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao danas, sva sreća pa ovaj dostavljač zna ko sam pa nije bilo problema oko isporuke. Nisam stigao da ti javim jer sam zabo i prespavao, sinoć gledao neku seriju do kasno tj zore. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...