GS 249 Napisano Septembar 9, 2008 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Super putopis. Imaš li možda adresu ovog moto shopa u Drač? Nemam, probaj da uvecas sliku mozda pise na reklami. E ladno si spavao na istom mestu gde i mi na Ohridu. Jer si naso lika tamo kod rampe? ;D Lepo je videti opet ove predele, pa jos iz drugog ugla. Drago mi ja da ti se dopalo, ali veruj mi nisi ni zagrebao. Prosao si najdosadniji deo u Albaniji... E reci mi, kofere si pravio ili... Samo nastavi, super je putopis... Tacno ,tip me nasao kod rampe . Nisam imao vise vremena za obilazak, vracam se sigurno sledece godine. Kofere je pravio jedan prijatelj , a ja nosace . Sve je dovoljno cvrsto (probao sam na terenu pod punim teretom), desni je malo usjecen za auspuh i dobio sam sirinu 95, sto i nije lose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
offroad 27 Napisano Septembar 10, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Lopare, BIH Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Vanja kralju! Putopis ekstra,slike fantasticne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Super izgledaju koferi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Septembar 10, 2008 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Pred vece dolazim u Skadar,obilazim grad ,kupujem neke sitnice i nastavljam prema granici sa CG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Septembar 10, 2008 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Na granicnom prelazu na Albanskoj strani sve ide bez problema i brzo,ali na CG ceka se i vise od sata. Naravno ,jos jednom sam iskoristio prednost putovanja motociklom i prosao na celo kolone ,niko se nije bunio. Silazim u Sutomore ,gdje je taj dan moto skup, i u kampu postavljam sator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Septembar 10, 2008 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Cetvrti dan puta . Sutomore, Niksic ,Pluzine ,Gorazde,Sokolac i konacno posle cetri dana voznje i oko 1700km opet kuci.Sve je proslo u najboljem redu ,ali ipak nekako nedovrseno. Ipak treba vise vremena za slicne ture.Ako mi se pruzi prilika opet cu proci Makedoniju i Albaniju ,ali bez zurbe, ima tu dosta toga da se vidi. Kako je putovati sam? I nije tako lose ,mozete da lutate do mile volje a da vas niko ne ometa, ipak u dobrom drustvu je sigurno bolje. Africa Twin? Kada sam je kupio i nisam bio bas zadovoljan ,ali mogu vam reci da je pravi motor za ovakva i puno duza putovanja. Sa njom nisam imao ni jedan najmanji problem na ovom putu , ni za vrijeme od kada je vozim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Septembar 10, 2008 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Do jaja putopis ali malo dana da se sve obidje.Slicnu turu sam i Ja napravio i to u solo varijant kao i ti. Nikad mi lakse nije bilo. Vraticu se u Albaniju sledece godine ali posveticu vise paznje juznom delu, on je interesantniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tura, video sam ti motor u Sutomoru (a i kofera ;D), ali si spavao, pa sam nasao Mireta i divanio sa njim do dugo u noc. Tamo je bio i tvoj bivsi GS, cini mi se?! Momci iz Pule su bili do Albanije, ali su ih odrali za po 10e na grani, pa su se zezali na sopstveni racun u povratku! Pitao ih tip "10e, ok", oni kazu ok, on uzme pare i stavi u dzep bez ikakve priznanice. Nikakvih drugih problema nisu imali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Octobar 17, 2008 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo lijepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Octobar 17, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Baš lepa tura,čestitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Octobar 18, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Izvanredno. Citao sam sa uzivanjem. FOtografije odlicno ilustruju tekst. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Novembar 16, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan I ja planiram iduce godine takvu neku turu sa Varaderom pa iz vasih postova pokusavam da sakupim ono sto mi je najinteresantnije!Svaka cast ali mi Albanija deluje toliko nesigurno da cu dobro da razmislim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Novembar 16, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Lijepo Vanja, lijepo Još da si se koji put nasmijao, bar na jednoj fotografij :D :Di Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 865 Napisano Novembar 16, 2008 Cuore Sportivo, 1340 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Putopis je fantasticno srocen, al mi jedna stvar nije jasna na kom si jeziku pricao sa Albancima ? I ja planiram iduce godine takvu neku turu sa Varaderom pa iz vasih postova pokusavam da sakupim ono sto mi je najinteresantnije!Svaka cast ali mi Albanija deluje toliko nesigurno da cu dobro da razmislim! Nemoj biti pic.ica ;D, idemo zajedno pa da okuvamo neku lepu turu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 425 Napisano Novembar 17, 2008 Drug član, 1473 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan prelepo..pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 17, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Uzivao sam dok sam citao tekst! Nesto slicno i mi planiramo sledece godine, a mashini se nadam do januara ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...