zidarskomlako 78 Napisano Septembar 7, 2008 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: izmedju usiju Prijavi odgovor kao problematičan Svi volimo putovanja,logično...I ja sam bio kojekude,najradje motorom ali najčešće kolima ili kombijem. I uvek kad se potegne priča o dalekim zemljama, novim predelima i ljudima zaigra mi herc,valjda to tako treba...Ali kad stigne umor ili do mesta u koje si krenuo ima još 500+km čovek shvati da je autoput ipak realno najbolja opcija i onda pun gas.Koliko se toga propusti usput jasno je! Da ne dužim;sazrela u nama ideja o vožnji po našem(Zapadna Srbija)kraju.Bez žurbe,bez namere da bilo gde budemo u tačno određeno vreme već da obiđemo,vidimo i možda sledeće godine pozovemo na takvu turu ljude koji nemaju iskustva sa prelepim planinama zapadne Srbije.Zlatibor,Tara,Zlatar,Javor,Golija,Divčibare su tu,pred nosem,a tako ih retko pohodimo kao da ima lepših... Tri motora,vrlo različita a put spor,zatvoren,asvalt solidan i vreme odlično.I bez obzira na to što sam tuda prošao nebrojano puta kada sam slike prebacio u PC kao da gledam nečiji tuđi putopis.Zato valjda i volimo motore...Sve je drugačije kad se gleda kroz vizir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidarskomlako 78 Napisano Septembar 7, 2008 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: izmedju usiju Prijavi odgovor kao problematičan Ovih par fotografija sam snimio dok smo se vozili od Ivanjice ka Javoru.A onda smo počeli da silazimo prema sjeničkoj visoravni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidarskomlako 78 Napisano Septembar 7, 2008 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: izmedju usiju Prijavi odgovor kao problematičan U Sjenici doručak,naravno ćevapi.Rado gledamo visoravan koja je srpski vrh za quallia ali i big game lov.Ljudi su prijatni i rado dočekuju trojicu bajkera,naravno najmanje pažnje zavređuje XJ iz prošlog veka(što reče jedan drugar)a najviše V star koja sija i mami poglede ljudi koji i nemogu da pretpostave koliko je rada i dodatne opreme u nju uloženo. Od Sjenice koja je ravna penjemo se na Zlatar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidarskomlako 78 Napisano Septembar 7, 2008 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: izmedju usiju Prijavi odgovor kao problematičan Nova Varoš,espreso i gas prema zlatarskom jezeru i Kokinom Brodu.Kad smo već kod jezera valja pomenuti i Uvačko ali i Radojnu koja su prebogata ribom i prelepa za odmor.Za ovu priliku samo slika jednog od njih.Asfalt je sada već kao u najboljim evropskim zemljama pa malo dajemo sebi oduška.Idealno mesto da se upuni guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidarskomlako 78 Napisano Septembar 7, 2008 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: izmedju usiju Prijavi odgovor kao problematičan Pre Zlatibora valja svratiti na ribničko jezero,posebno ako imate custom sedište(ili vam je moto jednostavno neudoban).Oko samog Zlatibora ne treba previše priče,urbano i prepuno,pravo uživanje posle prirode i divljih planina.Odatle oprezno(svi čitamo crnu hroniku)do Užica,na trg,još po kafu i onda kući.Sve u svemu,sjajna tura(vožnjica)tu,po komšiluku,a tako puno stvari može da se vidi.Ovo naravno ne znači da sledeće godine nećemo u Barselonu ali svakako znači da i mi konja(ili više njih)za trku imamo. Pozdrav iz Arilja WLF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Septembar 8, 2008 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Lepo prijatelju, lepo............... pozdrav iz Afrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 578 Napisano Septembar 8, 2008 Drug član, 1710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za prenete utiske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Septembar 8, 2008 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam se tim krajevima, prosto uzivanje! Prelepa priroda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Kratka i lepa voznja kroz prelepu Zapadnu Srbiju,lepota. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jul 5, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Isao sam prosle godine na Zlatibor sa jos dva drugara preko Sjenice i Zlatara,predivan kraj i prelepi predeli za voznju,prvi put sam tada prosao tuda i ove godine na moto skup na Zlatiboru cemo ici tom putanjom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 5, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Tako treba Rado bih se pridruzio jednoj ovakvoj ekipi u obilasku nase prelepe Srbije Svugde je lepo ali u svom dvoristu je naj lepse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...