sasamajstor 54 Napisano Decembar 9, 2020 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju R 1100 RS 1995 god .Motor je moj nekih 6 god. Uvezen iz CH lepo radi lepo se vozi nije veliki poptrošač tu oko 5l i mahom ispod 4.6,4.8. Dosta delova sam izmenio na njemu u toku eksploatacije odrađeni TB osovine i biksne kao i sajle gasa stavio od novijeg sa razvodnikom,proletos zamenio lamelu i benzinsku pumpu kao i filter goriva.filter vazduha je K&N. KIlometraza 170000 km ja sam ga uzeo sa 108000km, imam i dosta računa iz servisa u CH menjani su mu prednji diskovi kao i hall senzori. Za više informacija nazovite 0648601510. Registrovan do maja 2021. Ima i bočne kofere. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Decembar 9, 2020 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Oš Katanu 750 u zamenu???Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Decembar 9, 2020 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, N e g r o je napisao: Oš Katanu 750 u zamenu??? Sent from my iPhone using Tapatalk Ne drug imam još jedan motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 867 Napisano Decembar 9, 2020 Drug član, 880 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Secam se ovog motora, mozda zbog specificne boje, uvoz iz Svice, tip iz Paracina?.. Ali koliko me secanje sluzi, imao je i bocne kofere, ili gresim... Srecna prodaja p.s sad vidim zadnju recenicu, ima i bocne kofere. top Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Decembar 9, 2020 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Vuleta je napisao: Secam se ovog motora, mozda zbog specificne boje, uvoz iz Svice, tip iz Paracina?.. Ali koliko me secanje sluzi, imao je i bocne kofere, ili gresim... Srecna prodaja p.s sad vidim zadnju recenicu, ima i bocne kofere. top Marko iz Trstenika. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Februar 6, 2021 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...