heavypred 0 Napisano Septembar 4, 2008 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ide hladno vreme pa gledam neke jakne, al sve mi to onako...a i nema dobre ispod 150 evra. Imam jednu mnogo dobru skijasku jaknu koju nisam ni nosio 2 godine, pa me zanima da li znate nekog ko bi napravio (prisio) dzepove za protektore za ramena i laktove? Sto da mi stoji savrseno dobra stvar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Septembar 5, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas protektore vec, to ti je mali posao za svakog krojaca. U Mladenovcu imam jednu krojacicu koja mi je pre pola godine skratila pantalone i pomerila protektore, uradila ih kao da su originalni. Sto je bitno nije skupa, sve prepravke su kostale 800 din. Kod tebe je veci problem, kad postavis protektore moras i da napravis fleksibilni deo iznad tih protektora( na laktovima) ali i to je izvodljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
heavypred 0 Napisano Octobar 5, 2008 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru Gorane Odustao sam od tog plana, jbga. Elem, ja se ponovio. Na kraju sam uzeo IXS eldorado jaknu i da ne budem stipsa (zena moja ), uzmem i pantalone. Evo, celo vece se vozim na nekih 7 stepeni, i mogu vam reci vrede svaki evro! Jedino sto sam se malo potcenio, pa me znoj obliva ispod svega poz svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...