dzolaja 89 Napisano Septembar 4, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan E ovakooo Kupio Nevadu i odmah se desilo sta? Propala prednja kocnica Gasi se na leru Odpalo meso sa zadnjih plocica sredjeno i kosta Prednji kocioni cilindar otisao,polovan BREMBO (posto je ceo kocioni sistem Brembo) 120e dranjeeeeeee Stelovanje karburatora 30e Zadnje plocice 20e sta se desilo - problem Ne prodje ni jedan dan a meso sa zadnjih plocica otpadne(zamenjeno vec 3 para) i opet isto ??????? toliko za sada pa kad opet dodjem do neta kuckam i ne mogu nigde da nadjem filter za ulje zvao Markos Guevaru iPone Servis Joca nikooooooooo nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Septembar 4, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan ajde mi pošalji na pp tačan naziv motora, oznaku i godišta pa ću ja da vidim ovde kod mene u kraju prodaju mann-ove filtere pa da vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Septembar 4, 2008 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan http://www.atrasuo.com/ Kada sam nabavio Cagivu niko nije hteo samnom da razgovara o delovima za taj motor. Nadjem na netu ovo: http://www.mann-hummel.com/mf_prodkata_eur/index.html?ktlg_page=1&ktlg_lang=1&ktlg_01_fzart=4 I tamo nadjem broj filtera koji mi treba i firmu u kojoj treba da tražim ovde i oni za 7 dana nabave ne jedan za mene nego celu kutiju. Srećno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 4, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Covece, ne razumem sto to sebi radis pored toliko japanskih tvrtki?!? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Septembar 4, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam nabavio Cagivu niko nije hteo samnom da razgovara o delovima za taj motor. Nadjem na netu ovo: http://www.mann-hummel.com/mf_prodkata_eur/index.html?ktlg_page=1&ktlg_lang=1&ktlg_01_fzart=4 I tamo nadjem broj filtera koji mi treba i firmu u kojoj treba da tražim ovde i oni za 7 dana nabave ne jedan za mene nego celu kutiju. Srećno u MANN-ovom katalogu nema njegovog motora, a ja sam sad bio u njihovoj radnji da pitam i nisu ga našli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Septembar 4, 2008 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Nema. Za 750ccm vezuju samo ovaj filter pa moze da proveri dimenzije i izgled ovde: http://www.mann-hummel.com/mf_prodkata_eur/index.html?ktlg_page=6&prdsl=2824&ktlg_lang=1&ktlg_03_sFrNo=MW713&ktlg_03_sFrNoList=MW713&ktlg_subpage=0&gobackToPage=3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Septembar 4, 2008 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice zadnjih plocica, jesi proverio disk, da nije kriv, da li vibrira pri kocenju? Ako si promenio tri para plocica, ako su svi od istog proizvodjaca probaj neke kvalitetnije plocice. Za brembo vazda bilo, papreno ali i vredi. Poz Edit: Da nije disk busen naknadno, a da otvori nisu upusteni nego ostali ostri? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 9, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan O tome ja ne bih trebao da razmisljam,Joca sa Karaburme mi je sve to radio tako da necu da lupam glavu,danas trebam opet da ga oteram i rekao je da ce srediti sta god da je i o to o svom trosku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 9, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan E ovakooo Kupio Nevadu i odmah se desilo sta? Propala prednja kocnica Gasi se na leru Odpalo meso sa zadnjih plocica sredjeno i kosta Prednji kocioni cilindar otisao,polovan BREMBO (posto je ceo kocioni sistem Brembo) 120e dranjeeeeeee Stelovanje karburatora 30e Zadnje plocice 20e sta se desilo - problem Ne prodje ni jedan dan a meso sa zadnjih plocica otpadne(zamenjeno vec 3 para) i opet isto ??????? toliko za sada pa kad opet dodjem do neta kuckam i ne mogu nigde da nadjem filter za ulje zvao Markos Guevaru iPone Servis Joca nikooooooooo nema Znas kako nas narod kaze k..ca si trazio k...c si i dobio. izvini na off-u Pazi sad,moje razmisljanje je bilo ovako Bolje da se *ebem malo sa nabavkom delova i za 3000e kupim 97 godiste sa ful opremom(3 Guzzijeva kofera + original vizir) sve to kosta 500e nego intrudera 91 koji je presao brdooooo km bez tracka opreme a i gubim na gabaritu motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Septembar 9, 2008 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Lep si motor kupio, cestitam na izboru. Sredice se te sitnice, a ti ces dugo uzivati u dobroj masinici, nemoj da se nerviras ipak imas dobar i dobro opremljen motor. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 10, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Lep si motor kupio, cestitam na izboru. Sredice se te sitnice, a ti ces dugo uzivati u dobroj masinici, nemoj da se nerviras ipak imas dobar i dobro opremljen motor. Pozdrav Vec uzivam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 29, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek me muce zadnje plocice,i dalje skida samo levu(kad se gleda od pozadi) Joca mi je menjao 4 kompleta plocica i opet,ja ga pitam sta je uradio on kao pa vozio sam ga par dana da vidim da li skida sta reci tako da idem sutra da mi vrati pare (uzeo mi je oko 100e za zadnje plocice)kao mora ovo pa ono i tako u krug a kocnice i dalje ne rade kako treba ima li neko predlog sutra cu da skinem crevo da zamenim pa ce mo da vidimo odneo bi klesta negde na remont pa ko neko zna dobrog ali bas dobrog majstora neka mi pusti broj telefona ,BREMBO je u pitanju e ako opet bude skidao meso sa plocice kad sve ovo zavrsim onda stvarno ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Septembar 29, 2008 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek me muce zadnje plocice,i dalje skida samo levu(kad se gleda od pozadi) Joca mi je menjao 4 kompleta plocica i opet,ja ga pitam sta je uradio on kao pa vozio sam ga par dana da vidim da li skida sta reci tako da idem sutra da mi vrati pare (uzeo mi je oko 100e za zadnje plocice)kao mora ovo pa ono i tako u krug a kocnice i dalje ne rade kako treba ima li neko predlog sutra cu da skinem crevo da zamenim pa ce mo da vidimo odneo bi klesta negde na remont pa ko neko zna dobrog ali bas dobrog majstora neka mi pusti broj telefona ,BREMBO je u pitanju e ako opet bude skidao meso sa plocice kad sve ovo zavrsim onda stvarno ne znam Provjerite dali su dobro postavljene šajbice kod promjene (ako su skidane čeljusti) može biti da ti čeljusti nisu u "centru". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...