Air 1 Napisano Septembar 4, 2008 U prolazu, 69 postova Lokacija: BG-Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Zelim da kupim motor, cruiser..budzet mi je ogranicen,nekih 1500-2000e MAX. Bilo bi lakse da nisam visok 195cm, a ovako se javlja problem..Ne bih da delujem kao na decijem biciklu, da mi noge lete u stranu ker ne mogu vise da ih savijem..Zbog toga mnoge opcije otpadaju, a za dragstar npr nemam kintu, jel da? Virago su mi odmah otpisali recimo.. Gledam oglase, trazim..Honda vf 750c..'83 godiste-to mi recimo izgleda jako fino. A sta biste mi vi preporucili? Znaci, zaobisao bih 125, pa i 250, nego odmah na nesto malko jace( ne mora ni 750 doduse, samo sam ga pomenuo). I molim vas da zaobidjete recenicu: za pocetak nesto slabije, itd..imam nameru da izdvojim dosta vremena da i jacu masinu savladam na pravi nacin. Hvala svima!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Septembar 4, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan LTD 450? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Septembar 4, 2008 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li si gledao temu: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=23268.0 Moj drugar vozi en-ove vec par godina, visok je 190. Mozes da nadjes lep primerak za 2300, bez ulaganja, naravno ima i jeftinijih, ali onda treba i malo srece. Najlepsi cruiser, bar meni, a volim cruiser-e i razmisljam i ja o jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadovanP 1 Napisano Mart 25, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan Pozz ! Ja sam negde tvoje visine...dodaj jos malcice parica i uzmi SHADOW!!! Neces zazaliti!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...