Veljko_ 0 Napisano Novembar 30, 2020 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Gilera Runner 125st 2011. Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, kupio sam skuter Gileru Runner 125st to mi je prvi motor (imam 17 godina), ali imam iskustva sa vožnjom. Zanima me sada da li sam pogrešio što sam kupio taj skuter ili sam trebao neki drugi (samo skutere sam tražio) kako se pokazao motor, da li ima neke mane? Runner je prešao oko 26000 km. Hteo bi da mu stavim LeoVince 4road ili Akrapovic auspuh po mogućnosti sa sve granom, pa da li je isplativo i da li ima neko da prodaje te auspuhe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 30, 2020 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ниси ништа погрешио, ако си то хтео.Само дери гуме и километре прелази.... Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veljko_ 0 Napisano Novembar 30, 2020 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Gilera Runner 125st 2011. Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, DzOkS said: Hvala na podršci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 30, 2020 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Слушај Вељо, најбитније је да човек зна шта хоће да купи, или се двоуми између два модела. Што се тиче скутера возио сам само неке кинеске, али о гилери, пјађу... Чуо сам само најбоље. Тако да ако си то хтео, нема грешке. Седи и вози, обиђи ову нашу Србију има шта да се види, таман да стекнеш искуство и да то унапредиш на неки бургман 400... Жив био Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veljko_ 0 Napisano Novembar 30, 2020 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Gilera Runner 125st 2011. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala brate. Pa jurio sam baš ovog st runnera sa širim plastikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...