Mrme 0 Napisano Septembar 3, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem NZI kacigu,model Conekt II,kupljena u Yamaha Rodic-u pre dve nedelje,znaci nosena desetak puta,kao nova i placena nepunih 11000 dinara.Velicina je S (55-56 cm).Kaciga je flip-up,ima anti fog i anti scratch vizir.Takodje ima mogucnost za nadogradnju komunikacije preko bluetooth-a uz nabavku modula.Eto ko da 100-tinjak eura kaciga je njegova,neogrebana,kao nova.Kaciga je skroz ok i prodajem je jer sam dobio drugu.Saljem City expressom. www.nzi.eu Poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Septembar 16, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan može br.telefona? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Septembar 16, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Plasim se da mi je mala, gde može da se proba? Daj neki kontakt? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan 063/636-232 ja sam iz Subotice pa bi tu kaciga mogla i da se proba.Poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Octobar 6, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...