ducati unlimited 0 Napisano Avgust 31, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Doslo na red da se rastanemo i ako me je odlicno sluzila malo su mi porasli apetiti i kuljen je drugi motocikl zx 12r 2005.god. Yamaha yzf 600r Thundercat je u odlicnom stanju pa cu vam hronoloski napisati sta je radjeno na njoj. Motocikl je 2000.god sa 39000km. na satu uvezena iz nemacke 2006.god u avgustu ,posedujem sve papire. -Napred je mishelin pilot koji moze da trci jos jedno 4000-5000km u zavistosti od rezima voznje. -Nazad brigstone cini mi se bt59 stariji model ali novijeg datuma ona je potpuno nova . - Pre 5 dana motor preveden i registrovan na moje ime inace kod mene je od pocetka sezone . - na 36000km sipan motul 5100 i nov fiter,od tada nije portosila ni deci ulja zasta dajem garanciju(ako nije tako vracam pare naravno ne posle god.dana) jer ja kad vozim i nemazim. - na 36900km nove ngk svecice,filter vazduha,skinut k&n nemam sredstvo za ciscenje i podmazivanje i on je nov samo se treba ocistiti i njega poklanjam. - motor sam uzeo sa novim did-ovim lancem i lancanicima (preslo 5000km.) -plocice nissin napred i nazad stavljene na 35300 km ne cvile i odlicno koce . -nema lufta u vratu i prednjoj viljusci i stapovi su potpuno suvi. -akomulator je od prosle godine, ok. -oklop kao i ceo motor je u prvoj boji bez krpljenja lepljenja itd. -par sitnih ogrebotina na motoru sto cu kada bodem imao vremena ispolirati. -agregat je u top snazi bez dimljenja na paljenju a i kada je vruc na vecim obrtajima. -motor je iz nemacke stigao sa dyno jet kitom karburatora -svaki sraf pa i naj sitniji je orginalan i na svom mestu Znaci necu vise da ga hvalim da ga ne ureknem ali sam i ja prilikom kupovine pregledao 20-tak istih modela i ovaj je bio u tip top stanju. Cena je u srazmeri sa kvalitetom 4000 evra bez mogucnosti korekcije ,posto nemogu drzati dva motora tog cenovnog ranga uzeo bih u zameni uz doplatu neki jeftiniji enduro motor ali isto u dobrom stanju .Naravno kes je kes i ta cena je za kes. [move] tel. 065/22-06-972 i 013/632-576 [/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Avgust 31, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Slike su od pre 20-tak dana taj bt 014 je zamenjen i napred i nazad,uskoro nove slike. Videli ste na slici silikonske harisove rucke ,teflonske kres padove (odvratni su al nedaj boze) ,mali migavci Ponude predlozi i komentari na mail reljic@3dnet.rs ili 065/22-06-972 013/632-576 moze i sms . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Avgust 31, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika izmena na motoru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Avgust 31, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Dodatak :motocikl u svim rezimima voznje ne prelazi 6l bezolovnog ,rezervoar je 19l isa punim u lokalu prelazim 350 km na otvorenom i 390 km. I na to kao i za potrosnju ulja dajem garanciju. Slika nove zadnje gume bt 56 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Avgust 31, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Nema komentara pa i ja kad otvorim svoj rodjeni (ma naj rodjeni )oglas ostanem bez teksta mogu zamisliti kako je vama .Hahahaha ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Avgust 31, 2008 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan evo ga jedan komentar: Oglas za primer, svaka cast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Avgust 31, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem sa zadovoljstvom sam ga pisao ,i nadam se da ce neko sa zadovoljstvom da postane novi vlasnik t.j.obostrano zadovoljstvo ,jbg pocinjem da k.nj.m na poslu sam dve smene i ceo dan sam na saitu vec me oci bole a gde je 06h Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Avgust 31, 2008 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kreca 0 Napisano Septembar 1, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Extra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kreca 0 Napisano Septembar 1, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Matori pa lepo ti nudih 4000 e ,ti nedas ,soory,ja kupih motor.BOLJE VRABAC U RUCI NEGO GOLUB NA GRANI. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 1, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Prvo ovo nije cruiser nego r,a drugo da si dao kao sto smo pricali i za reg. i prevod ja bi ti ga dao za te sitne parice.Ma nema veze uzivaj u svojoj novoj Yamhici virago ,Sretno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 1, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan I da znas odmah sam te provalio ovde ima jako lep imenik i pametnih ljudi koji to napravise kako treba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 1, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Motor ti je VRH ;D ;D ;D BRATE a da za malo da zaboravim da te pitam: Jel dajes i neku koznu jaknu uz njega? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 3, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno cena od danas 4300e u zameni 4500 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 5, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno ,juce zapocete prepravke repa stavljeno diodno stop svetlo i latvorene rupe gde fabricki stoje rukohvati dva bela migavca ,slike kada bude sve gotovo .Dioda dala pravi smek zadnjem kraju .Ako budete cekali cena ce samo skakati a ne padati nasta je 97% srbije naviklo.Yamaha je kao vino sto starija to bolja i skuplja. ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 6, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan [move]nova cena 4350e kes varijanta u zameni 4550e ;D ;D ;D ;D[/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1357 Napisano Septembar 6, 2008 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan daj slike da vidimo kako teku radovi, posteno meni bi bilo zao da prodam ovako ocuvan motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 6, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan sutra uvece ce biti slika zadnjeg kraja ,iskreno ne bih ga ni ja prodavao da me ne ceka carina i reg zx12r ,radim zadnji kraj da u svakom momentu moze da se vrati u orginalno stanje u slucaju da se nekom moje vizije ne svide i sve ide u paketu (orginalno stop svetlo migavci (rukohvati koje ako neko resi da vrati morace da skine cepove koje sam napravio )orginal rucke )kod ivana ce se od nedelje praviti turisticki vizir (orginal je ceo i u odlicnom stanju ) al eto cisto da se napravi malo izmena na motociklu trazim pancir creva ali izgleda da u Pancevu ih ne radi niko (bice i to uskoro ) moram nesto da uradi sa onim kres podovima ruzni su ovako beli auspuh ako se nadje neki lepi protocni naravno i orginal ostaje i ide uz motor tako da uz te izmene bice to kako treba i naredni vlasnik nece morati da se muci samo gorivo i po gasu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 6, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Slab odziv da dizem cenu ili ostaje ova do sutra uvece ,ajde ne stidite se ,neka konkretna ponuda obradujte sebe jednim ovakvim komadom.Urednici ovo nije radi ostvarivanja finansiske zarade ozbiljno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 7, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Nedeljna korekcija cene: Cena za gotovinsko placanje : [move]4399,99 e[/move] Cena u zameni za adekvatan enduro motocikl : [move]4599,99 e[/move] Ako se vi uozbiljite i ponudite dobru ponudu ,i ja cu se uozbiljiti. Dobro sala sta se se uplasili . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 7, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan NOVO!!!! SKUTER KAO OPCIJA Dolazim na ideju da bi i neki skuter mogao da udje u razmatranje naravno ne ispod 150cm2 . 1.Gotovina mogu sve aktuelne valute 2.Enduro opcija + gotovina 3.Skuter opcija + dosta gotovine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 8, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Alo drustvo Kawasaki je sutra u Subotici , Yamaha ceka novog vlasnika . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_kele 0 Napisano Septembar 8, 2008 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A sta kazes da odmah povecas cenu na 5500e? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 8, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj polako pa ima vremena posto su i ovako sve ponude do j...,dizace mo linearno . a to je bio predlog ja reko tebe interesuje Yamaha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1357 Napisano Septembar 8, 2008 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan pa gde su slike prerade repa ; ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...