Predator016 1147 Napisano Novembar 7, 2020 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moju kacigu iz naslova. Model je Kappa Kv31 Arizona. Velicina L - 60. Nije puno nosena, kupljena početkom godine, u garanciji jos vise od godinu dana. Nema oštećenja, nije padala (pu pu pu).. Par kozmetičkih povrsinskih ogrebotina od redovne upotrebe. Unutrašnjost kao nova, uvek sam je nosio sa potkapom. Ima i vrecu za nošenje. Prodajem jer sada moram uzeti belu kacigu da mi se slaže uz boju novog motora.. Za kolege 50e KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1808 Napisano Novembar 7, 2020 Drug član, 1226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom novi motor. Nisam ispratio sta je u pitanju ali naka te dobro sluzi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Novembar 7, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan SW T-400 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1808 Napisano Novembar 8, 2020 Drug član, 1226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Sa sportaka na kruzera. Ako, ako, ide to sa godinama. Puno sretnih kilometara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1147 Napisano Novembar 8, 2020 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega, to sa sportakom je samo bio izlet u drugacije vode..Kruzing i lagano uživanje na drumu su oduvek bili moj fazon...Elem, back on topic, što se kacige tice, moze i neka zamena uz neku moju doplatu... Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1147 Napisano Decembar 29, 2020 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno.Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...