Milos03 2 Napisano Octobar 22, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: Bogu iza tregera Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Zanima me sledeće i ispravite me ako negde nisam upravu (nov sam u ovom svetu, pogledao sam dosta videa pa je ovo neki zaključak) : koliko sam shvatio naked motori su ok za vožnju po gradu (u smislu voznje od 15-ak minuta) kao i za putovanja od 50-100km. Generalno mi se više esteski sviđaju od sport modela, a i kao početnik ne bih uzimao ništa previše agresivno + što je samom A2 licencom ograničena snaga motora do 35kw. Tek treba da krenem sa polaganjem tako da je verovatno rano da krećem u potragu, ali možda naiđem na neku dobru ponudu u međuvremenu pa da budem informisan šta "valja" a šta ne. Sa obzirom da sam budžetski ograničen imajući u vidu da se ne finansiram sam u potpunosti (skupe se tu pare od rođendana itd.), ali su roditelji ipak oni koji finansiraju, gledao bih na cenovni rang do nekih 2500€-3000€, ako ne i ispod toga. Tako da koja je vaša preporuka za počtnički motor A2 kategorije? Koju kubikažu da gledam? Otvoren sam i za opciju od 125cc u vidu Honde cbr125r na kojoi verujem da bih se uveštio, ali opet ulazi u obzir to da sam budžetski ograničen(kapiram da mi se ne isplati kupovina 125-ce za 1500€ koje bih se zasitio za par meseci) tako da bih radije gledao neki malo jači motor tipa 300cc + koji bi me služio duži vremenski period. Hvala svima unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Octobar 22, 2020 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Pretraži malo forum, imaš odgovor na pitanje na više mesta. Usput ćeš saznati još korisnih stvari. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos03 2 Napisano Octobar 22, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: Bogu iza tregera Prijavi odgovor kao problematičan @Rik Važi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...