saxi 579 Napisano Septembar 5, 2008 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan aj pa se mozda i ukacimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 5, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Prosli put je Saxi stigao pre mene, a ja nesto nisam kasnio... Do 15 min. ;D U nedelju cu ja stici do 20h. Vidimo se tamo. Mogli bi stvarno da okrenemo neki krug, onako disciplinovano. NBGD, Zemun. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 6, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan dolajziim,voznja bi bila super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 6, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan E super, samo da vidimo ko ce pametan da smisli kuda da prodjemo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Septembar 6, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan ako sam dobro skapirao u ovu sad nedelju u 19 sati na parkingu ispred arene jel to sigurno jer ja dolazim a posle u osam palim na posao jbg nocna smena!!!znaci sigurno ste tamo!!!nadam se da u drustvo primate proklete mehanicare koji voze hondu!!!puno pozdrava za bratiju sa foruma i sto me bre ranije niko ne obavesti privatnom porukom... nemoj da ste takvi ...ocu i ja da se druzim!!!LET THERE BE BROTHERHOOD!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Septembar 6, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan evo i slike da me ne pobrkate mislim da ne mislite da sam neki ubaceni spijun!!!a doci cu sa mojom crnom udovicom posto je nisam prodao jos!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Septembar 6, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Zvanično je okupljanje od 6 pola 7h, ali dođe ko kad može (stigne) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 6, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Bitje veselo, vidim ja... jos samo vatru da pripalimo i kotlic... ihaaa onda imamo ludnicu na parkingu P.S. Sta li ce onda reci kolege sa jugicima xaaxaxxaaxa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Septembar 6, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ima da im pokupimo sve ženske kad namirišu kotlić :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 808 Napisano Septembar 6, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan uh kako vam zavidim...hteo sam da dodjem i prosli put ali mi je tormo u kvaru :( izgleda necu moci ni ovaj put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 6, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan uh kako vam zavidim...hteo sam da dodjem i prosli put ali mi je tormo u kvaru :( izgleda necu moci ni ovaj put Ma j..es tormo, dodji da napravimo kotlic. Prosli put sam morao peske i na kraju pobegoh na silu jer morao na svirku (svoju) ;D ovaj put defile kroz parking xe xe xe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Septembar 6, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan se vidjamo onda u nedelju pozdrav za bratiju!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 6, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ma j..es tormo, dodji da napravimo kotlic. Prosli put sam morao peske i na kraju pobegoh na silu jer morao na svirku (svoju) ;D ovaj put defile kroz parking xe xe xe Jel to neko casti kotlic za novi motor? ako,ako valja se ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Septembar 6, 2008 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sa mene dolazi i 5 komata 'ladnih rogonja, ostatak od prošle nedelje ;D Sutra vičem: ko pre do mene, dobije nešto od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6104 Napisano Septembar 6, 2008 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vas podsetim, sutra je i berza u Kuglasu, pa ko ne moze da stigne predvece /kao ja :(/ mogao bi da svrati na kaficu u Kuglicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 6, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sa mene dolazi i 5 komata 'ladnih rogonja, ostatak od prošle nedelje ;D Sutra vičem: ko pre do mene, dobije nešto od mene eto konacno malo inicijative,onda donosim i ja ,al ne rogonju,od njega me 'vata žgaravica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 6, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vas podsetim, sutra je i berza u Kuglasu, pa ko ne moze da stigne predvece /kao ja :(/ mogao bi da svrati na kaficu u Kuglicu. Miso,jel to oko podne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6104 Napisano Septembar 6, 2008 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Od deset, pa do 1-2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2725 Napisano Septembar 6, 2008 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan oko 7 potrudicu se da dovucem guzicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Septembar 7, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan uh kako vam zavidim...hteo sam da dodjem i prosli put ali mi je tormo u kvaru :( izgleda necu moci ni ovaj put ma daj ne baljegaj, ja ni nemam motor ali necu da propustam druzenje, samo ce mi bti jos sladje kad kupim konjica.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano Septembar 7, 2008 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je pakao napolju, kao zastita od sunca moze da posluzi unutrasnji deo parkinga. Naravno ako je podignuta rampa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Septembar 7, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vas podsetim, sutra je i berza u Kuglasu, pa ko ne moze da stigne predvece /kao ja :(/ mogao bi da svrati na kaficu u Kuglicu. Jel bese svake prve nedelje u mesecu??? Verovatno cemo da dolazimo od sledeceg meseca ja i Brka svaki put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Septembar 7, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Posto je pakao napolju, kao zastita od sunca moze da posluzi unutrasnji deo parkinga. Naravno ako je podignuta rampa. A i ako nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 7, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan ljudi veceras je neki latino koncert u areni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Septembar 7, 2008 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi veceras je neki latino koncert u areni... znaci bice i Kubanki i brzailskih guza.......stizem prvi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...