zec 273 Napisano Septembar 21, 2008 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Nije Ovo sam procitao ja i mozda jos dvojica koji bi dosli.... Ovakve price moramo voditi sredom ili kad se skupimo, pa da konacno dogovorimo gde ce biti skup po hladnom vremenu. ps. Upravo pada kisa kod arene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 21, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Dodjavola, opet prokleta kisa ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Septembar 21, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta se desava za danas? nadam se da ce neko da odgovori ubrzo jer u suprotnom cu da izblejim kod arene u 17h ... za vidjanje sam uvek, i ne bih voloe da se prekine... heh nedelja konacno ima smisla. nego moj broj je 0641923581 nazovite ako ima nekih izmena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 21, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan ja dolazim u 17:00 . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 21, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ja sad stigoh sa Palica(isao konjicem),mrtva sam kokoska,ako ne zaspim,eto me u 19:00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Septembar 21, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan ja sad stigoh sa Palica(isao konjicem),mrtva sam kokoska,ako ne zaspim,eto me u 19:00 ae bre Peco... kakovo spavanje, spavaces kasnije, nije okupljanje bez tebe i dragona isto...a valjda ce i drug Rajko doci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Septembar 21, 2008 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio oko sedam i petnaest.Ali ni jedan motor nije bio jesam li ja to zakasnio ili ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Septembar 21, 2008 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Bila su skoro dva motora Oko 19 h smo otisli da ispitamo novu lokaciju za nedeljno druzenje: SVAKE NEDELJE 18:00h kafic A BRE nalazi se u Bulevar Mihajla Pupina 10 (trzni centar enjub) strana do eko pumpe pa uz stepenice na sredini Verujem da dosta vas zna gde je to. Vidimo se u nedelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Septembar 21, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da se izvinem drugarima što nisam mogao doći, iznenadna trka-frka, vratio sam se oko 19h u Bgd. RIP me zove oko 17h, taman da se javim, crče baterija...pizdim, uzimam ženin telefon..naravno prazna baterija, za sve u kući što se tiče elektronike ja moram da brinem i tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 21, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je lepo iako sam morao ranije da krenem gajbi....ali dobro je zezanje...i apelujem na ljude da slobodno dodju ;D ...a to da su bila skoro dva motora....pa vise jedan i po... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Septembar 21, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Meni to malo nije jasno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 21, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan pa tvoj i moj skuter cine jedan motor....to je cika zeka hteo reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Septembar 21, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čika Zeka voli da se šali, obešenjak jedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Septembar 22, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Bila su skoro dva motora Oko 19 h smo otisli da ispitamo novu lokaciju za nedeljno druzenje: SVAKE NEDELJE 18:00h kafic A BRE nalazi se u Bulevar Mihajla Pupina 10 (trzni centar enjub) strana do eko pumpe pa uz stepenice na sredini Verujem da dosta vas zna gde je to. Vidimo se u nedelju. Samo mala ispravka, nije enjub(blok 45) nego YUBC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Septembar 22, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan SVAKE NEDELJE 18:00h kafic A BRE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gringo 2 Napisano Septembar 22, 2008 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd>kod Bigz-a Prijavi odgovor kao problematičan Bio juce. Provereno dobar provod! Dolazim i u buduce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 22, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan pravi bajkerski kafic,super atmosfera,muzika i osoblje (pozdrav Mini) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8639 Napisano Septembar 22, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pravi bajkerski kafic,super atmosfera,muzika i osoblje (pozdrav Mini) A ko vam je rekao da odete tamo? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 22, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan pa majstor Mrle,ko bi drugi mada sam ja prvi put cuo za A bre od naseg podgorickog clana sparca a mislio sam da ne postoji ugostiteljski objekat u ovome gradu,za koji ja ne znam :o Eto,covek se uci dok je ziv,hvala Mrle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Septembar 22, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan eh, a mi kao sad pa nismo znali koga da pitamo Hvala Mrle! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Septembar 23, 2008 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Samo mala ispravka, nije enjub(blok 45) nego YUBC Hvala na ispravci Hvala Mrletu na pomoci Svima koji su dosli hvala na druzenju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Septembar 24, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan nisam ni znao da se okupljate a vec 12 strana na forumu u opticaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Septembar 24, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Bila su skoro dva motora Oko 19 h smo otisli da ispitamo novu lokaciju za nedeljno druzenje: SVAKE NEDELJE 18:00h kafic A BRE nalazi se u Bulevar Mihajla Pupina 10 (trzni centar enjub) strana do eko pumpe pa uz stepenice na sredini Verujem da dosta vas zna gde je to. Vidimo se u nedelju. Svake ndelje? U mom komsiluku? Dolazim sledeci put samo ako ti dodzes, da znam nekog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan pa upoznacemo se ,ali zec ionako mora da dodje,nesto nam je ostao "duzan" ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Septembar 24, 2008 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima jos neko skupljanje kod arene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...