Skorpion 0 Napisano Octobar 21, 2020 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Imam par pitanja izvinjavam se u napred ako nesto ne napisem dobro ili ne objasnim jer sam ove godine uzeo motor. U pitanju je Kawasaki GPZ 500 90god - Preljevanje karburatora nemam slavinu vec elektricni ventil koji otvara i zatvara gorivo i koji eto već drugi put mi je napravio problem. Predpostavljam da iz filtera goriva i čašica karburatora prelije gorivo u ulje. S tim cu se pozabaviti preko zime. Zanima me kada tako prelije( ja sam izvukao malo jace od 3 litre ulja iz motora )dali moram baciti to ulje( prvi put sam bacio ) sta da radim sad dali da vratim 2 litre i da naspem novo litru ili sve da zamjenim sta da radim??? - Drugo pitanje koje me više muci jeste ulje koje mi se pojavilo kod magneta. Stalno mi je kapalo tu ulje cim se motor zagrije i malo ga u crveno dignem odma prokapa ulje. Uzmem rastavim taj dekl ima ulja i po magnetu i po struji sve sam očistio i ne znam zasto je ulje tu kazu mi da je ostisao semering neki iza magneta. Na yt sam gledao nisam mogao naci da itko skida magnet i mjenja neki semering ili sta vec. Pa eto ako mi netko moze pomoci hvala u napred. Jos jednom veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Octobar 21, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trolujes ili si ozbiljan:-)?Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15270 Napisano Octobar 21, 2020 moto merkat °°, 4953 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Posle zamene semeringa obavezno ubaciti propeler od apenca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17993 Napisano Octobar 21, 2020 Integrisan, 5304 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Do sledece sezone pokusaj pronaci polovnu slavinu, originalnu i kupi set dihtunga za istu, izadje oko 15e. Ima u Louisu a mozes i naci mozda i kod nas da neko prodaje na KP i slicno. Ne vredi da menjas ulje ako nisi siguran da ce ti opet preliti, dzaba bacas pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skorpion 0 Napisano Octobar 21, 2020 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savjetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...