cagivamito 4 Napisano Septembar 1, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam da sam kriv, smesno mi je bilo kada me je policajac pitam DA LI IMAS NEKU PRIMEDBU NA TO STO VOZIS BEZ DOZVOLE? hehe za to primedba ne postoji nema veze, bio sam spreman na to, za celo leto, jedna prijava je minimum pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vexpopuli 5 Napisano Septembar 5, 2008 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam da sam kriv, smesno mi je bilo kada me je policajac pitam DA LI IMAS NEKU PRIMEDBU NA TO STO VOZIS BEZ DOZVOLE? hehe za to primedba ne postoji nema veze, bio sam spreman na to, za celo leto, jedna prijava je minimum pozdrav svima Mislim da jednostavno nisi dobro razumeo pitanje, al dobro mlad si jos Pitao te u nadi da ces da kazes "Jel moze kazna za nevezan pojas al ne moras da se cimas da pises". Ne promovisem voznju bez dozvole, al ako to vec radis lutrija je, mene 2 meseca nisu zaustavili koliko sam vozio pre dobijanja kategorije, a lika koji je dosao da polaze na skuteru su zaustavili i pisali mu jer je bila neka civilna kontrola (???) s kamerom tu pored patrole. Covek je ili malo preterao ili sam ja neobavesten, ali nisam cuo za takav vid kontrole kod nas. Pre ce biti da je bila samo neka novinarska ekipa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...