Alexa90 11621 Napisano Octobar 10, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan U odličnom stanju je. Kupljen još 2005. godine, ali se odavno ne koristi, pred konzerviranje je servisiran i napunjen je toner/kertridž. Ali obzirom koliko godina stoji toner se sigurno skamenio do sada, novi je 1500 din i traje oko 3000 listova. Prodajem ga jer ga ne koristim, a počinje i da mi smeta jer zauzima dosta mesta za stvar koja se ne koristi. Može lično preuzimanje ili slanje Post Express-om. Cena: 30€ Alexa 064 000 2242 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Octobar 10, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2702 Napisano Octobar 10, 2020 Drug član, 1015 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li možda paralelni port,?? Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Octobar 11, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aj na srpskom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 823 Napisano Octobar 11, 2020 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, Krmco said: Ima li možda paralelni port,?? Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Nema, ovaj model se povezuje iskljucivo preko USB-a sudeci po proizvodjackoj dokumentaciji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Octobar 11, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan E to jeste, ja sam ga povezivao usb-om. Ovo drugo i ne znam šta je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 823 Napisano Octobar 11, 2020 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Godiste iz nick-a je ukazivalo na to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Octobar 11, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Razlika među nama 1 godina, nije 20 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2702 Napisano Octobar 11, 2020 Drug član, 1015 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Koristim program koji radi u DOS-u na Windows 98.I mogu samo da štampam preko paralelnog porta(zaboravih drugi naziv) Pa sam mislio da ga uzmem za rezervuPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 823 Napisano Octobar 11, 2020 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Alexa90 said: Razlika među nama 1 godina, nije 20 Vidis sta jedna godina znaci Salu na stranu, pola zivota sam u tom "svetu" pa znam o cemu je rec inace bih se i ja ceskao po glavi 1 hour ago, Krmco said: Koristim program koji radi u DOS-u na Windows 98. I mogu samo da štampam preko paralelnog porta(zaboravih drugi naziv) Pa sam mislio da ga uzmem za rezervu Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Parallel port DB25 - tip i oznaka koliko pinova ima u konektoru. Zovu ga i LPT najcesce zbog nacina upotrebe u terminalu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Octobar 12, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ode.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...