Beard Man 1 Napisano Octobar 6, 2020 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gsx-r 750w Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Motor je stajao neko vreme. Pretpostavljam da se akumulator ispraznio, i dopunim ga. Medjutim, prilikom verglanja kratkih, pre sastavljanja, vidim kako mi se zice tope na akumulatoru. ( + - ). Da li moze neko da mi napise, na sta da obratim paznju pre ponovnog verglanja. Vidim i sam da nesto nije u redu, ali neuk sam da otkrijem izvor problema. Hvala svima na savetima i vremenu unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo92 9 Napisano Octobar 7, 2020 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ex TDM 850, Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri dal su kleme lepo stegnute i dal ima svuda dobar kontakt. Kako vergla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano Octobar 7, 2020 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan Да, провери то од претходног поста, провери масу до агрегата и провери декомпресор на издувну брегасту. Баш тај декомпресор је једна од његових "Ахилових пета". Има и других ствари али провери наведено за почетак.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 10, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Topljenje je posledica grejanja. Grejanje je posledica loseg kontakta ili prevelike struje koja prolazi kroz provodnik. Pronadji los kontakt,ako ga nema. Onda ti anlaser ili neki deo instalacije nije ispravan pa je u kratkom spoju i pregreva celu liniju. Stavi osigurac 30a na red. Ako on izbije, trazi gde ti je neispravna instalacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 318 Napisano Jun 23, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam juce kod dede na Veterniku da mi uradi mali servis na Tetki er . Kad on razmontirao njegovu enduru koja je presla 220000km sada radi trecu generalnu.... u proseku je zivotni vek cilindra i klipa oko 75.000km. Sa 220000 jos vozi fabricki lanac bregastih Promenio Jun 23, 2023 član plumber.ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 318 Napisano Jun 24, 2023 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da se ispravim. Vozi drugi lanac bregastih I menjao je jednom onaj lanac kod kontrategova. Da ne pisem svasta po forumu ispravljam se. Ne vidim da mogu da editujem post pa sam zato upisao kao nov.A evo i nadogradnje...Ima da prdi ko lud 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuzukiGsxr 8 Napisano Septembar 6, 2023 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde mala pomoc ,gde naci nov ili dobar polovan Karburator i dobru glavu sa ventilima za KLR 600? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...