RS 132 Napisano Avgust 22, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako drugari. Ja bih na moj skuter da stavim alarm i sem problema za daljinsko paljenje koje mislim da sam resio imam jos jedan. Gde da stavim sirenu? Drugar mi preporucuje da stavim ispod sedista.... Tu ili negde drugde? Pozdrav i hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Avgust 22, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Cemu sluzi daljinsko paljenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Avgust 22, 2008 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Možda da otvoriš prednju masku, pa tu negde da je pričvrstiš oko fara, ispod sedišta je dosta zatvorena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Avgust 22, 2008 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Cemu sluzi daljinsko paljenje? Ničemu, kol'ko se ja razumem. Da se zagreje dok gazda nije tu? Pa da je neko odveze? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Avgust 22, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Cemu sluzi daljinsko paljenje? Da motor razvali necija kola dok se kurcis pred drustvom novom tehnologijom a on se pali i kad je u brzini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Avgust 22, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan To daljinsko paljenje se ugrađuje jedino u kineze, ja nisam čuo da ga stavljaju ni u jedan motor poznatijih proizvođača Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Avgust 22, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Cemu sluzi daljinsko paljenje? Nicemu izuzev ako se izuzme da je smekerica!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Avgust 22, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa samo je smekerica,ja imam na svom motoru,mada je ok kada zuris negde upalis ga da se malo zgreje dok otkljucas garazu... stavi je negde u prednju masku ili negde ispod plastika gde nije previse zaklonjeno jer ce se slabo cuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Avgust 23, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i to, samo sto ja vozim skuter a kazu da nije pozeljno da se zageva u mestu. daljinsko paljenje je za mene hir kao i podizaci stakla na golf2 ( dok nisam prodao auto ), kao i alarm koji ih podize kada se aktivira. Sada imam jos jedno pitanje. GDE DA NADJEM DA KUPIM SIRENU MANJIH GABARITA JERBO MI SE MOJA NE SVIDJA??? HVALA PO DRUGI PUT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Avgust 24, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nasao sirenu pa ako neko zna, lepo je da kaze. Svuda imaju one velike a nju ne mogu da stavim u plastigu a moja ima samo jedan zvuk. dobri ljudi dobre volje.... Pomozite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Avgust 25, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Pa najbolje je da sirenu stavis ispod prednje maske, tamo se nalazi kod kineza, a tamo bi trebalo da je i ova obicna sirena. A sto se tice daljinskog paljenja, samo cu ti reci da sam vidjao po gradu skutere koji stoje upaljeni bez kljuca, sto znaci da je neko slucajno pritisnuo dugme i tako je ostao skuter ukljucen, ja sam bio dobar pa ga nisam odvezao... xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...