semza 59 Napisano Avgust 28, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan he,he,pa nije valjda da vi u Somboru pijete samo kad je nekom rodjendan ;D ;D ;D.Nije nikom rodjendan,nego mi bas volemo ladno pivo Sto se tice skupa,tamo sam vec 3 godine zaredom,planiram odmor svake godine,tako da tamo ostajem po nedelju dana.skup kao skup se razlikuje od svih skupova na koje ste navikli,e sad nekom se svidi,nekom ne,meni licno da je na nekom drugom mestu,sigurno se nebi svideo,posto u tom klubu i nema bajkera,vec organizuje jedan covek,ali kad pogledas sa strane i njemu svaka cast kad se toliko trudi za nas ostale kolko moze,besplatan ulaz u kamp kolko god dana tamo ostal,(barem je uvek tako bilo)....... Samo da znate,kacigu obavezno na glavu,cak i za vreme defilea,svetla naravno uvek upaljena,i pazite posebno na asfalt,jako je klizav i kad je suv,a kamoli kad padne kisica Ove godine idem sa porodicom kolima(nisam stigao da odjavim,prebacim i registrujem motor,imao sam nekih problema sa porezom)a ovi moji krecu najverovatnije u cetvrtak,preko Zlatiborskih kafana ;D,pravac u Crnu Goru Mi volemo Apatinsko a bogami ga i tamo ima,provereno ove godine bio cetiri puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan interagent 6 Napisano Avgust 29, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Aprilia Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne idem jerbo mi se nista ne svidja. Svaka cast organizatoru, al bi morali bi malo da porade da to zaista lici na moto susret. Ovako, lici mi na okupljanje ispred lokalne kafane s tim da je kafana na moru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Avgust 29, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne idem jerbo mi se nista ne svidja. Svaka cast organizatoru, al bi morali bi malo da porade da to zaista lici na moto susret. Ovako, lici mi na okupljanje ispred lokalne kafane s tim da je kafana na moru. Nama je bitnije vozanje do tamo i nazad plus malo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 29, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Voznja do Sutomora,stajanke,krkanje,slikanje.Pa dolazak,pa opet krkanje,pivo i kupanje.Pa onda obilazak plaze.Nije sutomore jedino mesto.Brmmmmm....ma moze da bude extra.....samo ko zna da uziva.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Avgust 30, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Tacno tako kao sto je napisao DARK,krece li neko u utorak pa da se organizujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 30, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan U utorak??? Mi u petak krecemo oko 5 ujutro.Vreme ce biti lepo.Oko 27 c maksimalno u Srbiji. evo linka: http://www.economy.co.yu/vremenska_prognoza/vremenska-prognoza-kraljevo.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Avgust 30, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio me prijatelj da umesto njega postujem,naime,on je iz Smedereva i krenuo bi u ponedeljak ujutru za sutomore,posto ide sam,potrebno mu je drustvo,ako je neko zainteresovan neka ga pozove na 0641855578 ŠUSTER Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Avgust 30, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan U utorak??? Mi u petak krecemo oko 5 ujutro. Kako bre u 5 ?! :o ... u tom slucaju krecete bez mene , ja cu kasnije ... vidimo se onda u Sutomoru . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 31, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da se vidimo u sutomoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milun 0 Napisano Avgust 31, 2008 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imali blizu kampa smestaj?Ja i ortak nebi da vucemo satore :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Avgust 31, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ima smestaj u motel-pansionu "Jug", preko puta autobuske stanice u centru Sutomora odmah do magistrale, nije skupo, ima u prizemlju restoran i cevapdzinica :o a na spratu su sobe I , kategorije sa kupatilom... . Ja sam bio par puta i extra mi se svidja usluga, usput je gazda Bozo moj dobar prijatelj i pravi domacin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bozo 3 Napisano Septembar 1, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: SUZUKI V-STROM 1000 ; honda x8rs Prijavi odgovor kao problematičan U subotu stize ekipa iz Kraljeva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 410 Napisano Septembar 1, 2008 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da se vidimo u sutomoru +1 Samo ovo... http://www.blic.co.yu/temadana.php?id=54806 i ovo... http://www.blic.co.yu/_komentari.php?id=54806&mode=view :o Stvarno ne znam sta da mislim, pogotovo sto sam planirao jos koji dan da ostanem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Septembar 1, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ima ga i kod nas pa nista.Poneses probiotik i pijes ta 3 dana i nema problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 410 Napisano Septembar 1, 2008 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan To je moja zena i mislila... Nego, ja reko`, da pitam forumase Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Septembar 1, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da mi je ovo treci put ove godine da idem ka CG moru,moram da upozorim kolege: Radari su svuda a pre 7 dana je drugar na bajku placao kaznu.Gde god naidjete na znak 50 ili 40 znajte da su na kraju tog pravca sa radarima.Preterase ga.Pa zato oprez. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Septembar 1, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u Sutomoru, 90% idem i bilo bi lepo da na bar dva-tri dana posetimo Adu Bojanu, da zagrejemo dame koje se tamo smrzavaju u nedostatku garderobe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Septembar 2, 2008 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja krecem danas iz Banjaluke za Primosten pa polako do petka Split,Makarska,Dubrovnik ka Sutomoru...ako je neko na tom putu ovih dana neka se javi pa mozemo zajedno +387 65 140 440.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Septembar 2, 2008 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Upravo se vratih iz Sutomora.Gos'n LLOYD&ekipa pripremaju teren za kamp,betoniraju nesto,zidaju i uredjuju.Prica se da se ove godine ocekuje bas velik broj ucesnika.Cak sam i cuo da ce biti organizovana i revijalna moto kros trka na obliznjoj auto kros stazi na Spickom polju sto ce biti vrlo atraktivno,no to su jos uvek glasine. E sad saveti.Stvarno je asfalt neverovatno klizav i treba biti izuzetno obazriv.Sam materijal od koga je pravljen je klizav a jos kada se napravi emulzija od stotine litara iscurelog ulja iz automobila postaje pravi led.Policajci su rigorozni i nepotkupljivi (pogotovo kada su u pitanju srpske tablice u poslednje vreme) i nema se gde pobeci na sta ljudi vrlo cesto zaborave.Ako im pobegnete sa jednog mesta sigurno vas cekaju malo dalje na magistrali.Sto se tice virusa i ostalih bolestina,moj savet vam je ne pijte vodu (uopste ako ne morate,pijte samo pivo ) iz cesme ni u kom slucaju,samo flasiranu i ne bi trebalo da bude problema.I naravno ne pripustite Pizzu u pizzeriji Montenegro 8 i girice u resrtoranu Galija. Srecan put i okupajte se jednom za mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Septembar 3, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan ako vas ne daj boze zaustavi Kolasinska patrola izmedju mojkovca I Kolasina ili Kolasina I podgorice I ne mognete da se izvucete bez neke kazne zovite me slobodno na br 069838303 pa cemo poraditi na nekoj vezi. srecan put I suv asvalt. P.S.Svijetla ne zaboravljajte da palite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Septembar 3, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan ako vas ne daj boze zaustavi Kolasinska patrola izmedju mojkovca I Kolasina ili Kolasina I podgorice I ne mognete da se izvucete bez neke kazne zovite me slobodno na br 069838303 pa cemo poraditi na nekoj vezi. srecan put I suv asvalt. P.S.Svijetla ne zaboravljajte da palite Hvala na savetu.A za taj broj koji si dao da ti napisem ovde da si ljudina i Chovek.Meni nece trebati jer vozim u skladu sa propisima.Ali je tvoj gest ovde lep i bas si me prijatno iznenadio.Ako dolazis dole u Sutomore i vidis plavo sivu Hayabusu sa KV tablama-javi se obavezno da odemo na klopu.Pozdrav i svako dobro ti zelim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki 086 5 Napisano Septembar 4, 2008 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Cetinje - MNE Prijavi odgovor kao problematičan Meni nece trebati jer vozim u skladu sa propisima Ako budeš vozio po propisima bolje onda da kreneš dan ranije, jer u C.Goru je 80% ograničenja od 50 - 70kmh, a nije su rijetki ni oni od 40kmh. Najbolje ti je da se zavučeš iza nekoga ko vozi kolima malo brže, tako da si zaštićen od radara, samo pazi da to nije passat sive boje PG tablica, to su presretači i sa njima nema priče! Oni se obično voze na relaciju Podgorica - Budva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 4, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan [ ako vas ne daj boze zaustavi Kolasinska patrola izmedju mojkovca I Kolasina ili Kolasina I podgorice I ne mognete da se izvucete bez neke kazne zovite me slobodno na br 069838303 pa cemo poraditi na nekoj vezi. srecan put I suv asvalt. P.S.Svijetla ne zaboravljajte da palite Ne idem u Sutomore, ali svaka ti cast za gest! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 425 Napisano Septembar 4, 2008 Drug član, 1473 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan U utorak??? Mi u petak krecemo oko 5 ujutro.Vreme ce biti lepo.Oko 27 c maksimalno u Srbiji. evo linka: http://www.economy.co.yu/vremenska_prognoza/vremenska-prognoza-kraljevo.php Gde da se nadjemo,ja javljam do kraja dana dal sigurno idem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Septembar 4, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Promenili smo vreme polaska u 8 casova ujutro zbog jutarnje hladnoce.Znaci, u Kraljevu smo oko pola 9.Mozemo tu da se sretnemo jer ti ides preko Topole,Kragujevca,Kraljeva itd.Tako da smo na tvojoj liniji. Moj broj tel je 062 444 334 pa mozemo oko detalja telefonom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...